Ana sayfa Dizi Haberleri Neslihan Atagül, yeni dizisi Gecenin Ucunda için hayranlarına pas attı!

Neslihan Atagül, yeni dizisi Gecenin Ucunda için hayranlarına pas attı!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Neslihan Atagül ile Kadir Doğulu çifti son dönemde yeni dizi Gecenin Ucunda ile gündemde… Atagül’ün kadın başrol olarak belirlenmesinin ardından erkek başrolün kim olacağı konusunda birçok tahmin yapılmıştı. Ancak dizinin yapımcı ortağı olan Kadir Doğulu, eşini de sette yalnız bırakmayacak ve başrol erkek oyuncusu olarak dizide yerini alacak.

Fatih Harbiye isimli dizide başrolde yer alan ve sette başlayan arkadaşlıklarını aşka dönüştüren çift, yıllar sonra aynı proje için yeniden sete çıkacak. Alim Yapım’ın da dizinin yapımcı ortağı olması, çiftin Gecenin Ucunda isimli diziye verdiği büyük önemi gösteriyor.

Eylül ayı içinde Star TV ekranında yayınlanması beklenen dizinin hikayesi Peride Celal’in aynı isimli romanından alıntılandı… Macide ile Kazım karakterleri yine izleyicilerin favorisi olmaya aday… İki ünlü oyuncu hem iş hem de özel yaşamlarında birlikte attıkları adımlarla son günlerin en çok konuşulan çifti oldu.

Neslihan Atagül, yeni dizisi Gecenin Ucunda için hayranlarına pas attı! 8

Proje için tebrikleri kabul eden Neslihan Atagül, bir hayli heyecanlı. Oyuncu, “Biz, Kadir ile yeni bir projeye başlıyoruz. Çok teşekkür ederiz. Heyecanlıyız, uzunca aradan sonra tekrar bir arada olacağız. Bizim içimize sinen bir şey oldu. İnşallah seyircinin de hoşuna gider” açıklamasında bulundu.

Diziyle ilgili bilgi vermek istemeyen Neslihan Atagül, sekiz yıldır birlikte olduklarını ve setler başlamadan önce de tatil yaptıklarını anlattı. Neşeli halleri ile dikkatleri çeken Neslihan Atagül, medyanın diziye yoğun ilgisinden de memnun görünüyor.

Neslihan Atagül, yeni dizisi Gecenin Ucunda için hayranlarına pas attı! 9

Hoş tatil pozlarıyla geçtiğimiz hafta sosyal medyanın gündeminde yer alan oyuncu, böylelikle yeni dizi çalışmaları başlamadan önce güzel bir tatil yaptıklarına değindi.

Sosyal medyada oyuncuya yoğun bir destek sunan hayranları da daha şimdiden Gecenin Ucunda isimli diziyi öne çıkartmak için girişimlere başladı. Sosyal medya ortamında binlerce paylaşım yapan çiftin hayranları, yıllar sonra yeniden ekranda bir arada görecekleri için de memnun oldu.

Neslihan Atagül de açıklamasında seyircilerin de projeyi beğenmesini çok arzu ettiğini söyleyerek, bir anlamda hayranlarına pas attı. Bakalım ünlü oyuncunun hayranları diziyle ilgili sosyal medya üzerinden büyük etkileşimler oluşturacak mı?