Ana sayfa Dizi Haberleri Sadece Çöp Adam dizisi değil, aslında Elçin Sangu fanatizmi başladı!

Sadece Çöp Adam dizisi değil, aslında Elçin Sangu fanatizmi başladı!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Star TV ekranında çarşamba akşamları artık Çöp Adam isimli yeni diziyi izleyeceksiniz. İlk bölümü yayınlanan Çöp Adam, farklı hikayesi ve güçlü oyuncu kadrosu ile dikkatleri çeken bir yapım oldu. Dizinin ilk bölümünün ardından sosyal medyada yapılan yorumlarda kimi izleyiciler fazlasıyla etkilendiklerini belirten mesajlar paylaşırken, bazı takipçiler de diziyi ağır bulduklarnı ve içlerine pek de sinmediğine yönelik değerlendirmeler yaptılar.

Gülseren Budayıcıoğlu’nun hikayesinden esinlenerek Melek Gençoğlu ve Su Ersöz tarafından senaryolaştırılan dizide Elçin Sangu ile Engin Altan Düzyatan başrollerde yer alıyor. Dizide Tamer ile Peri karakterlerinin sırlarla dolu hikayesini izleyeceksiniz. Dizinin ilk bölümünün yayınlanmasının ardından sosyal medyada özellikle Elçin Sangu hayranlarının çok büyük bir etkileşim çabası içinde oldukları gözlendi.

Sadece Çöp Adam dizisi değil, aslında Elçin Sangu fanatizmi başladı! 9

Twitter ortamında 100 bine yaklaşan paylaşım ile Elçin Sangu uzun süre trend topic oldu ve günün en çok konuşulan ünlüsü olarak da sosyal medyaya damgasını vurdu. Diziyi izleyenler Peri karakterinde oyuncunun çok iyi bir performans ortaya koyduğunu ve hayranlıklarının bir kez daha arttığını belirten yorumlar paylaştı.

Özellikle de Elçin Sangu’nun mimikleri ve tavırları ile Peri karakterinin hislerini çok gerçekçi bir şekilde izleyicilere aktarabildiğine yönelik yorumlar dikkatleri çekti.

“Peri’nin her adımında ben de onunla beraber gerildim” diye yorum bırakan bir izleyici, Elçin Sangu’nun inandırıcılık noktasında çok iyi bir sınav verdiğini ifade etmiş oldu.

Sadece Çöp Adam dizisi değil, aslında Elçin Sangu fanatizmi başladı! 10

Bir başka izleyici ise “Oyunculuk nedir, nasıl oynanır! Elçin Sangu efsane” yorumuyla birçok kişinin de duygularına tercüman oldu.

Oyuncuyu uzun bir zaman sonra yeniden televizyon dizilerinde gören hayranları hem heyecanlandıklarını hem de Çöp Adam dizisinin iyi bir hikaye olduğunu belirten paylaşımlarla desteklerini ortaya koydu.

Sadece Çöp Adam dizisi değil, aslında Elçin Sangu fanatizmi başladı! 11

Engin Altan Düzyatan hayranları da oyuncunun yeniden ekrana dönüşünden memnun olduklarını belirten paylaşımlar ile Çöp Adam dizisine destek oldu.