Ana sayfa Dizi Fragmanları Hakim dizisinin fragmanı bile olay; izleyenlerin tüyleri diken diken!

Hakim dizisinin fragmanı bile olay; izleyenlerin tüyleri diken diken!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – ABD’nin ünlü dizisi Your Honor’dan uyarlanan Hakim dizisi ilk bölümü ile geçtiğimiz pazartesi günü izleyicilerle buluştu. İlk bölümde elde edilen reytingler tüm izleyici gruplarında dizinin dikkat çektiğini ve ortalamanın bir hayli üzerinde oranlar alarak, iyi bir başlangıç yaptığını gösterdi.

Erdal Beşikçioğlu, Ebru Özkan, Uğur Yücel, Yurdaer Okur, Eslem Akar, Burcu Kara, Hasibe Eren, Seda Akman, Fatih Berk Şahin ve Naz Çağla Irmak gibi önemli isimlerin kadrosunda yer aldığı dizinin hikayesi herkesi meraklandırıyor. İkinci bölüm fragmanı yayınlandı ve izleyenler tüylerinin diken diken olduğunu belirten yorumlar yapıyor.

Duyguyu izleyicilere en iyi şekilde aktaran dizilerden birisi olacağını daha ilk bölümden hissettiren Hakim, fragmanları ile de heyecanın artmasını sağlıyor. 11 Nisan pazartesi akşamı yayınlanacak olan 2. bölümün çok daha iyi reytingler alması da kimseyi şaşırtmayacaktır.

blank

Bir hakimin oğlunu korumak için ülkenin en azılı mafya lideri ile karşı karşıya geldiği Hakim dizisinde ikinci bölüm heyecanı izleyicileri sardı. Youtube’da yayınlanan fragmana yapılan yorumlarda çok pozitif mesajlar görebilirsiniz.

“10 numara dizi, emeğinize sağlık” diyerek Hakim dizisine geçer not veren izleyiciler, yeni bölümü de sabırsızlıkla beklediklerini belirten yorumlar paylaştı.

Birçok izleyici diziden verilmek istenen mesajı ve duyguları iliklerine kadar hissettiğini belirtiyor. Bir dizi izleyicisi, “Süper ötesi bir dizi. İliklerime kadar hissettim, umarım dizinin reytingleri de güzel olur” diye yorum bıraktı.

blank

Birçok diziye göre Hakim reytinglerde çok iyi bir başlangıç yaptı. Pazartesi rekabetinde gelecek haftalarda çok daha iyi yerlerde olması beklenen dizinin hikayesi aktıkça, izleyici sayısı da hızlı bir şekilde artabilir.

Oyuncuların muhteşem performansları da Hakim dizisinin hikayesi kadar etkili oluyor ve sosyal medyada dizinin öne çıkmasını sağlayan etkenlerin başında geliyor.