Ana sayfa Sosyal Medya Demet Özdemir’in elinde öyle büyük bir güç var ki, birçok oyuncuda bu yok!

Demet Özdemir’in elinde öyle büyük bir güç var ki, birçok oyuncuda bu yok!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Analiz – Demet Özdemir ne kadar heyecanlı ise hayranları da bir o kadar heyecanlı! Ünlü oyuncu Demet Özdemir, yeni sezonda Evim isimli diziyle ekranlara dönmeye hazırlanıyor. Dizi ile ilgili açıklama yapan oyuncu, ne kadar heyecanlı olduğunu hem kelimelerle hem de tavırlarıyla göstermişti.

Özdemir, Evim dizisinde İbrahim Çelikkol ile birlikte başrolde yer alacak. Proje, tv8 ekranında izleyicilerle buluşacak.

Şimdilerde diziye hazırlık sürecinde olan oyuncu, bambaşka bir karakterle ekrana geleceği için heyecan duyuyor. Erkenci Kuş’tan sonra yeni projesinin de büyük ses getirmesini arzu eden Demet Özdemir, senaryoyu okudu ve çok beğendi.

“Benim için çok heyecan verici bir yolculuk olacak” diyerek yeni rolü ile en yakın zamanda ekranda olmayı arzu eden Özdemir, gerçekçi bir hikaye ile hayranlarının karşısına çıkacak.

Aynı Özdemir gibi hayranları da benzer duygular içinde. Instagram hesabından paylaşım yapan oyuncuya takipçilerinin yaptıkları yorumlara bakılır ise, Evim dizisi için şimdiden çıta bir hayli yukarıya konulmuş durumda.

Demet Özdemir'in elinde öyle büyük bir güç var ki, birçok oyuncuda bu yok! 7

Hem Özdemir hem de hayranları aynı heyecanı yaşıyor. Sosyal medyadan ise ünlü oyuncuya büyük bir destek olduğunu, yeni projesine hayranlarının sımsıkı sarılacağını yorumlardan anlayabilirsiniz.

Hayranlarının bu büyük sahiplenme davranışı da Demet Özdemir’in en büyük şansı olacak.

Evim dizisini ateşleyecek faktör de bu ve böyle büyük desteği her oyuncunun bulması da pek mümkün değil.