Ana sayfa Dizi Haberleri Demet Özdemir’in Evim dizisinin başlama tarihi hayranlarını üzecek!

Demet Özdemir’in Evim dizisinin başlama tarihi hayranlarını üzecek!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Analiz – Geçtiğimiz sezon Erkenci Kuş dizisiyle büyük çıkışa imzasını atan Demet Özdemir, komedi performansıyla kendisine yeni bir kapı açmıştı.

Ancak ünlü oyuncu Evim dizisinde bu sefer dram projesinde ve Sanem’in tam tersi bir rolde izleyicilerin karşısına çıkacak.

Dram performansı merakla beklenen oyuncu için bu yeni ve önemli bir deneyim olacak.

Evim dizisinin heyecanını yaşadığını her fırsatta dile getiren ve bir an önce ekranda izleyici ile buluşmak istediğini söyleyen Demet Özdemir, en az 2 ay daha beklemek durumunda.

İbrahim Çelikkol ile başrolü paylaşan Demet Özdemir’in yurt içinde ve yurt dışındaki hayranları heyecanla projenin başlamasını bekliyor.

Ancak henüz hazırlıklar tamamlanmadı. tv8’de yayınlanacak olan dizi hakkında kanalın sahibi Acun Ilıcalı’dan açıklama geldi.

Ilıcalı, “Dizi çok güzel olacak. İkilinin fotoğraflarına bayıldım. Komedi değil dram olacak. Çok güzel hikayesi var. 2 ayda başlar” diye konuştu.

Demet Özdemir'in Evim dizisinin başlama tarihi hayranlarını üzecek! 7

Ilıcalı 2 ay derken 2020 yılını mı işaret etti yoksa Aralık ayı içinde başlayabilir mi bilinmez, ancak dizinin daha geçmesi gereken çok aşama olduğu da ortada.

Şu ana kadar sadece okuma provaları yapıldı ve fotoğraf çekimleri ile izleyicilere ilk sunum gerçekleştirildi.

Ilıcalı’nın 2 ay ifadesi Ocak başını gösteriyor.

Evim dizisinin ekranda izleyici ile buluşmasının 2020 yılının Ocak ayında olma ihtimali var. Ancak hemen hatırlatalım geçen sezonlarda da şirketlerin reklam planlamaları nedeniyle Ocak ayında dizilerin yeni bölümlerini yayınlamak gelir kazandırmıyor.

TV8 Evim dizisini şayet Ocak ayında yayınlar ise reyting alabilir ama bu reytingin karşılığı olan reklam gelirini elde edemez.

Bu durumda Ocak ayında dizi başlatılır mı, yoksa Şubat’a mı sarkar, bu konular önümüzdeki günlerde netleşecektir.