Ana sayfa Kadın Haberleri Demet Özdemir’in göğüs dekolteli fotoğrafını hayranları çok beğendi!

Demet Özdemir’in göğüs dekolteli fotoğrafını hayranları çok beğendi!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com /Detay – Doğduğun Ev Kaderindir dizisiyle fırtına estiren Demet Özdemir, güzelliği ile de takipçilerini mest etti. Oyuncu, 1,5 aydır dizinin çekimlerinin yapılmadığı bu dönemi, evinde kendisini karantinaya alarak geçirdi.

Dizideki partneri İbrahim Çelikkol ile instagram canlı yayınında buluşarak hasret gideren oyuncu, sette partnerinden de çok şey öğrendiğini belirtti. İki ünlü oyuncunun uyumu ve birbirlerine destek olması dizinin hayranları için sürpriz olmadı.

Demet Özdemir, sosyal medyada da yaptığı paylaşımlarla göz doldurmaya devam ediyor. Beyazlar içindeki fotoğrafını yayınlayan oyuncu, göğüs dekolteli şık kıyafeti ile takipçilerinden beğeniler aldı. Birçok hayranı, “Bu ne güzellik” diyerek iltifatlarda bulundu.

Demet Özdemir'in göğüs dekolteli fotoğrafını hayranları çok beğendi! 7

Doğduğun Ev Kaderindir dizisinin ne zaman ekrana döneceği de merak konusu… Yapımcı firma OGM Pictures, Eccho Rights firması ile yaptığı anlaşma sonucunda dizinin uluslararası dağıtım haklarını verdi. Türk dizilerinin satışının zorlaştığı karantina günlerinde Doğduğun Ev Kaderindir dizisi öncü bir rol üstleniyor.

ENGLISH – – ESPAÑOLA  – – PORTUGUÊS