Ana sayfa Sosyal Medya Demet Özdemir’in hayalini süsleyen bir rol var!

Demet Özdemir’in hayalini süsleyen bir rol var!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / detay – Demet Özdemir, reklam yüzü olduğu markanın lansmanında güzelliği ve zarafeti ile büyük dikkat çekti.Ünlü oyuncu, ayrıca sözleriyle de samimi ve özgüvenli bir görüntü çizdi… Doğduğun Ev Kaderindir isimli tv8 dizisinde başrolde yer alan oyuncu, hayalinde bir rol olduğunu da söyledi.

Birçok değerli insanın hayatının canlandırma arzusunu taşıyan Demet Özdemir, özellikle bir isim var ki, onun hayatını oynamayı çok istiyor. Demet Özdemir, Türk sinemasının sultanı Türkan Şoray’ın hayatını canlandırmayı çok arzu ediyor. Oyuncu, tam bir Türkan Şoray hayranı ve en çok da onun hayatını canlandıracağı bir rol olursa çok mutlu olacak. Özdemir, bu şekilde çok saygı duyduğu ve ismini sayabileceği birçok kişi olduğunu da vurguladı.

Demet Özdemir'in hayalini süsleyen bir rol var! 7

Oyunculuğa tiyatro eğitimi alarak başlayan Demet Özdemir, sahneye çıkma konusunda henüz kendisini hazır hissetmiyor. Ancak, gönlünde tiyatro sahnesi de var.

Oyuncu, sahneye de çıkmak gibi bir düşüncesinin bulunduğunu ama şimdiye kadar gerçekleştiremediğini vurguladı. Aslında bunun sebebi de henüz kendisini hazır hissetmemesi..

Tiyatro sahnesi için hazırlanması gerektiğini ve uzun bir boşluğa ihtiyaç duyduğunu belirten Demet Özdemir, “Kısa dönemde aklımda yok ama uzun vadede çok isterim” dedi.