Ana sayfa Dizi Haberleri Talat Bulut ekmeğimle oynadı! Yasak Elma dizisine bomba düşüren açıklama!

Talat Bulut ekmeğimle oynadı! Yasak Elma dizisine bomba düşüren açıklama!

tarafından ker_def

Ünlü oyuncu Hande Ataizi, Yasak Elma dizisinde Halit Argun karakterine hayat veren Talat Bulut hakkında ağır sözler söyledi. Jülide Ateş’in Haber Global isimli kanaldaki 40 programına katılan Ataizi, kariyeri ile ilgili soru sorulunca konuyu Talat Bulut’a getirdi.

Jülide Ateş, “Hande Ataizi kariyer basamaklarında hiç tacize uğradı mı?” şeklinde bir soru yöneltti. 20 yıl önce yaşanan bir takım olayların tekrar arşivden alınarak gündeme getirildiğini belirten Hande Ataizi, en son Yasak Elma dizisiyle ilgili yaşanan olaya açıklık getirdi.

Ataizi, “Arşivlerde olduğu için, geçen bir olayda çıkarılmıştı, benim söylemim değildi, 20 yıl önce yaşanan bir şeydi… Geçmişteki olayda ben Aytaç Arman’la oynuyordum. Aytaç Abi’ye ben yaşadığını korkarak söylemiştim… En son olay ise: benim işime de mal oldu” diye konuştu.

Ekmeği ile oynandığını ve bunu yapan kişinin de Talat Bulut olduğunu ifade eden Hande Erçel, bu konuyla ilgili şu detayları açıkladı:

“Ekmeğimle oynandı! Yasak Elma’dan bana teklif gelmişti Fatih Aksoy’dan, o diziye girecektim! Hatta Yasak Elma’ya gireceğim diye 1-2 tane de diziyi de hakikaten reddettim. Fatih’le ve Med Yapım’la çalışmak istiyordum… Karşımdaki insan, ben Yasak Elma’ya gideceğim diye İnstagram’da inanılmaz bir şey kopardı, ben de yapımcı da bu şartlarda dizi etkilenmesin diye birlikte geri çekilme kararı aldık. Bu tip insanlar her zaman olacak, bir şekilde varlıklarını sürdürmeye devam edecekler… O tacize uğrayan kız için de aynı şeyi söylüyorum. Taciz edildim dedi, bütün kadınlar Talat Bulut’u tuttu. O sette o adamla kimse konuşmuyor. Ben ağzımı bile açmadan, benim durumum da arşivden çıkarıldı.”

Talat Bulut ekmeğimle oynadı! Yasak Elma dizisine bomba düşüren açıklama! 7