Ana sayfa Sosyal Medya Demet Özdemir’in hayatında 3 büyük yenilik var

Demet Özdemir’in hayatında 3 büyük yenilik var

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Doğduğun Ev Kaderindir dizisinde Zeynep karakterini canlandıran Demet Özdemir, son dönemin popüler isimlerinden birisi. Oyuncu, Erkenci Kuş dizisinin ardından, bu kez romantik komedi yerine dram dizisinde oynamayı tercih etti.

İbrahim Çelikkol ile birlikte rol aldığı dizi ile de ‘her rolü oynarım’ imajını verdi. Başarılı oyunculuğu ile dram dizisinde de kendini ispatlayan oyuncu, yapımcıların da gözdesi durumunda. Geçtiğimiz sezon başlayan ve bir süre pandemi nedeniyle ara veren Doğduğun Ev Kaderindir dizisi, yeni sezonda reytingleriyle kanalı da mutlu ediyor. Dizi, gün birincisi olmasa da sadık bir izleyici kitlesi ile yoluna devam ediyor.

Dizinin yeni sezonda yayınlanıp yayınlanmayacağını ise reytingler belirleyecek. Özdemir, 3. sezon ile ilgili sorulara şu yanıtı verdi: “Onu bilmiyorum, daha belli değil.”

Demet Özdemir’in hayatında üç yenilik var. Bunlardan birisi Oğuzhan Koç ile aşk yaşaması. Bunu zaten hayranları biliyor… İkiliyi de birbirlerine çok yakıştırıyor.

Demet Özdemir'in hayatında 3 büyük yenilik var 8

Demet Özdemir’in ikinci yeniliği ise bir proje… Oyuncu, yaz sezonunda da izleyicisini çok mutlu edecek bir başka projede yer alacak. Özellikle kendisini romantik komedide görmek isteyenleri sevindirecek bir haber verdi oyuncu.

Sevgilisi Oğuzhan Koç ile bir mekan çıkışında kameralara yakalanan oyuncu, yaz ayı için projesi olduğunu söyledi. Özdemir, “Yazın film çekme olasılığım var” diyerek müjdeyi verdi.

Üçüncü yenilik ise evi… Oyuncu evini yeniledi ve kendisine yeni bir yaşam alanı yarattı.

Demet Özdemir, sosyal medyayı da etkin kullanan bir isim olarak dikkat çekiyor.

Oyuncunun takipçileri, instagram’da yaptığı her paylaşımı sosyal medyanın gündemine taşıyor.

Direkt Mesaj ile oyuncuya on binlerce mesaj yağıyor… Ev değişikliği ile ilgili gelen mesajlara yanıt veren Demet Özdemir, hayatı hakkında önemli bir bilgi sundu.

Bir süredir evi tadilatta olan oyuncu, bu durumu hayranları ile de paylaşıyor.

Yaptığı paylaşımlardan sonra yeni bir eve taşındığı sanılsa da aslında oyuncu, evini yeniledi.

Özdemir, evinin çoktan bittiğini, artık tadilatın olmadığını söyledi.

Oyuncu şöyle konuştu: “Tadilat bitmeden eve taşınmadım. Yemek yapmayı biliyorum ama bir komşum şahane bir incir tatlısı göndermişti afiyetle yedim.”

Bu açıklaması ile Demet Özdemir’in yemek yapamadığını itiraf etmesi dikkat çekti.

Demet Özdemir'in hayatında 3 büyük yenilik var 9