Ana sayfa Sosyal Medya Demet Özdemir’in kayınvalidesinin düğün mesajındaki detay dikkat çekti!..

Demet Özdemir’in kayınvalidesinin düğün mesajındaki detay dikkat çekti!..

tarafından sevda

TelevizyonGazetesi.com / Detay –28 Ağustos’ta gerçekleştirdikleri görkemli bir düğünle hayatlarını birleştiren oyuncu Demet Özdemir ile şarkıcı ve oyuncu Oğuzhan Koç’un düğününün yankıları devam ediyor.

Ünlülerin akın ettiği düğün sonrası Oğuzhan Koç’un annesi Kıymet Koç, sosyal medya hesabından teşekkür mesajı yayınladı. Düğünden gelin ve damadın fotoğraflarını instagram hesabından paylaşan Kıymet Koç’un mesajındaki küçük bir detay ise dikkatlerden kaçmadı.

Demet Özdemir'in kayınvalidesinin düğün mesajındaki detay dikkat çekti!.. 7

Paylaşımında Demet Özdemir’e, “Demetcim ailemize hoş geldin” sözleriyle seslenen Kıymet Koç  şu ifadeleri kullandı; ” Güzel bir gün , rüya gibi düğün. Her şey en ince detayına kadar düşünülmüş. Hassasiyet, incelik, zerafet …Bence, bizce çok güzel bir düğündü. Cemiyetimiz hepimize hayırlı, uğurlu, bereketli, sağlıklı olsun. Gözleriniz, birbirinize bakışınız her şeyi anlatıyor. Evlatlarım yuvanız şen , bereketi olsun. Güzel günleriniz evlat sevgisiyle taçlansın . Allah iyilerle karşılaştırsın. Kem gözlerden , art niyetli insanlardan, suizanda bulunanlardan muhafaza eylesin. Güzel günümüze renk katan değerli misafirlerimize teşekkür ederiz.”

Kıymet Koç’un, “Güzel günleriniz evlat sevgisiyle taçlansın” sözleri ise çiftten bir an önce torun beklediğinin  göstergesi oldu. Öte yandan paylaşımın altına, Kıymet Koç’un takipçileri tarafından ‘Ne kadar ince bir davranış” şeklinde pek çok yorum yapıldı.