Ana sayfa Dizi Haberleri Komedi rollerini unutun, Zeynep Çamcı dram dizisiyle şaşkınlık yaşatacak!

Komedi rollerini unutun, Zeynep Çamcı dram dizisiyle şaşkınlık yaşatacak!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Komedi rolleriyle bilinen ve çok yönlü bir oyuncu olarak da öne çıkan Zeynep Çamcı, yeni dizi Güzel Günler’in kadrosunda yer alıyor. Senaryo yazan, yönetmenlik deneyimi yaşayan, sinema ve tiyatro alanlarında da önemli çalışmaları olan Zeynep Çamcı, tam 4 yıldır dizilerde yer almıyordu.

Bugüne kadar rol aldığı yapımlarda genellikle komedi rolleriyle öne çıkması Zeynep Çamcı’nın hayranları tarafından büyük ilgi görmesini sağladı. Oyuncu, çeşitli projelerde dram rollerinde yer almış olsa da 4 yıldır televizyon dizilerine kapalıydı.

İstanbul Üniversitesi İletişim Fakültesi Radyo, Televizyon ve Sinema Bölümü mezunu olan Zeynep Çamcı, son dönemde dijital projeleri tercih etti.. Terapist ile Adım Başı Kafe isimli dijital diziler dışında sinemada görmekte olduğumuz oyuncu, artık yeni sezon ile birlikte televizyon ekranında da bulunacak.

Komedi rollerini unutun, Zeynep Çamcı dram dizisiyle şaşkınlık yaşatacak! 7

TRT1 için hazırlıkları devam eden Güzel Günler dizisinde oyuncuyu bu sefer komedi rolüyle değil, dram performansıyla izleyeceksiniz. Binnur Kaya, Ecem Erkek, Leyla Tanlar, Zeynep Çamcı, Yıldıray Şahinler, Olgun Toker gibi önemli oyuncuları bir araya getiren Güzel Günler dizisi aşk hikayesini merkez alan bir aile dizisi olarak öne çıkacak.

Zeynep Çamcı yeni dizisinde Altan isimli karakter ile yer alacak ve boks salonu açma hayali kuran birisini canlandıracak. Bu karakterin Zeynep Çamcı hayranlarını fazlasıyla etkilemesi bekleniyor.

Dizi için ön hazırlıklar tamamlandı ve yakında sete çıkılacak. Ekipten ilk fotoğraf da yapımcı TMC Film tarafından paylaşıldı. Güzel Günler dizisinin yeni sezonun etkili aile hikayelerinden birisi olması bekleniyor.