Ana sayfa Dizi Haberleri Kardeşlerim dizisinde Süsen olarak popüler hale gelen Lizge Cömert, Hande Erçel’in izinden gidiyor!

Kardeşlerim dizisinde Süsen olarak popüler hale gelen Lizge Cömert, Hande Erçel’in izinden gidiyor!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Genç oyuncu Lizge Cömert, Kardeşlerim isimli dizi projesi ile birlikte çok popüler birisi haline geldi. 1999 yılında İzmir’de dünyaya gelen ve 1.72 metre boyundaki Lizge Cömert, güzelliği ve sempatikliği ile dikkatleri üzerine çeken bir isim oldu.

İlk dizi deneyimi olan Kardeşlerim projesinde çok başarılı bir çıkış yapan oyuncu, henüz genç yaşına rağmen milyonlarca kişinin ilgisini çeken bir hikayede yer alarak büyük bir kariyer fırsatı elde etti.

Kardeşlerim dizisinde Süsen olarak popüler hale gelen Lizge Cömert, Hande Erçel'in izinden gidiyor! 10

Fiziksel özellikleri ile en beğenilen Türk dizi yıldızlarından birisi olan Lizge Cömert, birçok kişinin güzellik algısında Hande Erçel ile birlikte ismi telaffuz edilen gençlerden birisi oldu.

Sosyal medyada Hande Erçel ile yan yana fotoğrafları hayranları tarafından paylaşılan Lizge Cömert için birbirlerine benzedikleri yönünde paylaşımlar yapılıyor.

Kardeşlerim dizisinde Süsen olarak popüler hale gelen Lizge Cömert, Hande Erçel'in izinden gidiyor! 11

Son dönemde popüler hale gelen ve sosyal medyada da en çok konuşulan kadın oyuncular arasında kendisine yer bulan Lizge Cömert, dergilerin özel çekimlerine de davet edilen isimler arasına katıldı.

Dizi setinde bir metne bağlı kalmak durumunda olduğunu ama moda çekimlerinde kendisini çok daha özgür hissettiğini anlatan oyuncu, güzelliği ile yine herkesi mest etti.

Kardeşlerim dizisinde Süsen olarak popüler hale gelen Lizge Cömert, Hande Erçel'in izinden gidiyor! 12

Lizge Cömert, günlük hayatında basic tarzda kıyafetler kullandığını, vazgeçilmez kıyafetlerinin ise düşük bel pantolonlar olduğunu ifade etti.

Genç oyuncunun hayranları hem Hande Erçel’e benzediği hem de kariyer yolculuğunda hızlı bir çıkış yaptığını, yetenekleri ve güzelliği ile de ilerleyen dönemlerde Hande Erçel kadar başarılı birisi olabileceğini düşünüyor.

Kardeşlerim dizisinde Süsen olarak popüler hale gelen Lizge Cömert, Hande Erçel'in izinden gidiyor! 13

Alışveriş yapmayı sevdiğini dile getiren Lizge Cömert, para harcamaktan çekinmiyor ve kaliteli ürünleri tercih ediyor.

Kardeşlerim dizisindeki Süsen, romantikliği iyi başaran birisi. Ancak Lizge Cömert gerçek hayatında Süsen’den çok farklı. Oyuncu, “Hiç romantik değilim” dedi.