Ana sayfa Sosyal Medya Demet Özdemir’in öyle bir projesi var ki şaşıracaksınız!

Demet Özdemir’in öyle bir projesi var ki şaşıracaksınız!

tarafından zk zk

Televizyongazetesi.com/Detay – Daha önce rol aldığı dizilerin yanı sıra Star TV’de hala tekrarlarıyla izlenen Erkenci Kuş dizisinde oynadıktan sonra Demet Özdemir, çok daha büyük kitleler tarafından tanındı. Romantik komedi tarzındaki dizilerde rol aldıktan sonra radikal bir karar vererek bu kez dram dizisinde oynamak istedi Demet Özdemir.

Dediğini de yaptı ve Erkenci Kuş biter bitmez tv8’de yayınlanan Doğduğun Ev Kaderindir dizisinde bambaşka bir karakterle izleyici karşısına çıktı ve büyük beğeni kazandı. Şimdilerde İbrahim Çelikkol ile birlikte oynadığı diziyle gündemde genç oyuncu.

1992 doğumlu ve henüz 28 yaşında olan Demet Özdemir, bu noktaya gelmek için çok çabaladığını anlattı bir röportajında. Aslında onun hikayesi 16 yaşında dans eğitimi alarak başlamış. Büyük bir tutkuyla uzun süre dans eden Demet Özdemir, bedenini sevmek ve kendini özgürleştirmek adına dansın kendisine çok şey kattığını anlattı.

Geçtiğimiz günlerde yüzü olduğu Pantene’in kanser hastası kadınlara peruk bağışı ile ilgili kampanyası adına bir instagram’da bir canlı yayına katıldı oyuncu. Gazeteci Ayşe Arman’ın moderatörlüğünü yaptığı yayında en büyük hayalini anlatarak herkesi de şaşırttı.

Aslında kendisi için uzun süreli planlar yapmadığını, bir yıllık hedefler koyduğunu aktaran Demet Özdemir, en büyük hayalinin de kendisinden çok başka kız çocukları için olduğunu anlattı.

Demet Özdemir'in öyle bir projesi var ki şaşıracaksınız! 7

Hayal kurmanın önemine değinen ve hayal kurmaktan hiç vazgeçmediğini vurgulayan Demet Özdemir, gençlere hayal kurmaktan ve hayali kurdukları işin eğitimini almaktan vazgeçmemelerini söyleyerek kız çocukları için ilerdeki projesiyle ilgili hayalini de şöyle anlattı:

“Daha fazla bir şeylere aracı olmak istiyorum ve ben kızlarla dans etmek, dans okulu açmak istiyorum. Başka şehirlerde dansla tanışmamış, kızlarla. Onların özgürlüğe kavuştuğu anı görmek istiyorum gözlerimde. En uzak gibi görünen en çok yapmak istediğim hayallerimden birisi bu.”