Ana sayfa Dizi Haberleri Demet Özdemir’in yeni adı İlkin, Hafsanur Sancaktutan’ın ise Sinem!

Demet Özdemir’in yeni adı İlkin, Hafsanur Sancaktutan’ın ise Sinem!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Disney Plus platformu için hazırlıkları bir süredir devam eden Dünyayla Benim Aramda dizisinden haberler gelmeye devam ediyor… Çekimlerin başlaması beklenirken, dizinin oyuncu kadrosu da son halini almak üzere…

Disney Plus’ın yaz aylarında 44 ülke ile birlikte Türkiye’de de yayınlarına başlaması planlanıyor. Platform yetkilileri, yerli yapımlara hız vererek izleyicileri büyülü bir dünyaya davet edecek. Bu büyülü dünyanın dikkat çeken dizilerinden birisi de Dünyayla Benim Aramda isimli proje olacak.

Demet Özdemir, Hafsanur Sancaktutan ve Buğra Gülsoy hayranlarının merakla bekledikleri yeni dizide yeni gelişmeler de var. Karakter isimleri ortaya çıkmaya başladı. Demet Özdemir’i İlkin karakterinde izleyeceksiniz.

Hafsanur Sancaktutan ise İlkin’in en yakın arkadaşı lan Sinem olarak izleyicilerin karşısında olacak. Buğra Gülsoy ise Tolga isimli karakteri canlandıracak.

Demet Özdemir'in yeni adı İlkin, Hafsanur Sancaktutan'ın ise Sinem! 7

Hikayeye göre İlkin, sevgilisi Tolga’yı bir teste tabi tutacak. Bu test için de Sinem devreye girecek. Tolga, Sinem ile İlkin’in arkadaş olduklarını bilmeden, iki kadın arasında kalacak. Peki Tolga sınavı geçebilecek mi? İşte romantik komedi dizisinin ana hikayesi bu sorunun üzerinde şekilleniyor.

Dizi için hazırlık süreci de uzadı. Bu nedenle de çekimlerin bir hafta daha ertelendi ve önümüzdeki günlerde başlayacağı belirtiliyor.

Hülya Gezer dizinin yönetmeni olarak çalışmalara hız verdi. Pınar Bulut’un hikayesini yazdığı romantik komedi dizisinin kadrosuna Zerrin Tekindor, İbrahim Selim ve Melisa Döngel de katıldı. Diziye bazı isimlerin daha katıldıktan sonra kadronun tamamlanması bekleniyor.

Dünyayla Benim Aramda projesi ile birlikte Demet Özdemir ve Buğra Gülsoy yeniden romantik komedi türüne geçiş yapacak. Ancak Hafsanur Sancaktutan’ın bu türde bir dizisi yoktu ve yeni bir deneyim olacak. Üç başrol oyuncusunun uyumu ve enerjisi de şimdiden çok merak ediliyor. Dizinin başarısı ve yurt dışında da büyük ilgi görmesi bu uyuma bağlı gözüküyor.