Ana sayfa Dizi Fragmanları Yargı dizisi bu hafta izleyiciyi ekrana kilitleyecek yeni bilinmezliklerle geliyor!

Yargı dizisi bu hafta izleyiciyi ekrana kilitleyecek yeni bilinmezliklerle geliyor!

tarafından kadir kadir

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Kanal D ekranlarında izleyiciyle buluşan Yargı dizisi, 26. bölümüyle yarın ekrana gelecek. Başrollerinde Kaan Urgancıoğlu ve Pınar Deniz’in yer aldıkları dizide bolca akıllarda soru işareti bırakacak sahneler izleyeceğiz.

Son bölümün en bomba sahnesi Eren komiserin kavga ettiği ve vücuduna aldığı bıçak darbesi sonrasında arabasında kendinden geçmesiydi. Yeni bölümle birlikte izleyicinin gönüllerinde taht kuran Eren komiseri hastanede Ceylin ile Ilgaz karşılayacak.

Öte yandan ormanda yeni bulunan ceset, Ceylin’in babasıyla ilgili olan herkesi tedirgin etmeye devam ediyor. Ceylin’in her zaman yanında olmaya çalışan Ilgaz olayın üzerine gitmek istese de engeller en yakınlarından geliyor.

Yargı dizisi bu hafta izleyiciyi ekrana kilitleyecek yeni bilinmezliklerle geliyor! 7
Çınar’ın kazayla öldürdüğü Zafer’i saklayan babası Metin amirin son açığa çıkan bilgiler sonrasında ne yapacağı merak konusu. Olayı bilen Merdan, örtbas ederek torununu korumaya çalışmıştı. Bu bilgi hiç öğrenmemesi gereken Yekta’nın eline geçti ve şimdi neler olacağını izleyici heyecanla izleyecek.

Yeni bölümler ilgili ikinci fragmanın da gelmesiyle olayların iyice birbirine gireceği, senarist Sema Ergenekon’un yine akılları karıştıracağı, heyecanlı sahnelerin izleyiciyi beklediği kesinleşti. Her hafta reytinglerde rakiplerine büyük fark atan Yargı, bu hafta da çok konuşulacak!