Ana sayfa Dizi Haberleri İşte Ebru Şahin’in ağzından, Destan dizisinin arka planındaki gerçekler!

İşte Ebru Şahin’in ağzından, Destan dizisinin arka planındaki gerçekler!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Etkileyici bir prodüksiyon başarısı olan Destan dizisi, atv’de salı akşamları yayınlanıyor. Ebru Şahin, Selim Bayraktar ve Edip Tepeli’nin başrollerinde yer aldığı dizinin her bölümü geniş bir izleyici kitlesi tarafından takip ediliyor.

Destan dizisinin kostümlerinden, aksesuarlarına ve oluşturulan 20 bin metrekarenin üzerindeki platoya kadar her şey titizlikle planlandı. Bu kadar büyük prodüksiyonun olduğu çok az yapımdan birisi olan Destan, salı rekabetinde yeni rakiplerin de gelmesine rağmen yine de kendi sadık izleyici kitlesini oluşturmanın farkını yaşıyor. Dizinin bu görkemli atmosferini oluşturmak için sanat grubu yoğun bir çaba sergiledi ve oyuncular da izleyicilerin çok da fark edemediği o emeğin kendi üzerlerindeki olumlu etkilerinden bahsetti.

İşte Ebru Şahin'in ağzından, Destan dizisinin arka planındaki gerçekler! 12

Baba ve Üç Kız Kardeş isimli dizilerin de rekabete katılmasına rağmen Destan dizisindeki izleyici kaybı çok sınırlı oldu. Ebru Şahin, dizinin arka planındaki gerçeklere dikkat çekti. Sanat grubunun çok büyük bir emek sergilediğini belirten oyuncu şunları söyledi:

“Sanat grubu çok güzel çalıştı. Çok uzun bir hazırlık süreci yaşadılar, bize bu dünyayı verebilmek için. İçine girdiğimiz zaman ‘burası ne’ dediğimiz bir mekan yarattılar.”

Dizide Ulu Ece karakterini Deniz Barut canlandırıyor ve güzel oyuncu başarılı performansı ile de herkesi kendisine hayran bırakıyor. Deniz Barut, sette ihtiyaçları olan her şeyin kendilerine sunulduğunu anlattı. Oyuncu, “Gerçekten bir masalın içinde gibiyiz. Destansı da bir hikaye” dedi.

Dizide Saltug Beg karakterini canlandırmakta olan Kanbolat Görkem Arslan da oluşturulan bu atmosferin hikayenin ikna edici olmasında büyük katkı sunduğunu anlattı. Oyuncu, “İkna ediciliğimize çok katkı sağlıyor” diye konuştu.

Sanat ekibinin uzun emeklerle ortaya çıkarttığı Destan dizisinin büyüleyici ortamı, tüm oyuncu kadrosunun da motivasyonunu bir hayli artırıyor.