Ana sayfa Dizi Haberleri Deniz Baysal ile Alp Navruz’un kaderleri birbirine benziyor!

Deniz Baysal ile Alp Navruz’un kaderleri birbirine benziyor!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Fazilet Hanım ve Kızları dizisinde Sinan’a hayat veren Alp Navruz ile aynı yapımda Hazan olarak izlediğimiz Deniz Baysal’ın oyunculuk macerasındaki yolculuklarında kesişen noktalar var. Alp Navruz 2016 yılında ekran kariyerine başladı ve Aşk Laftan Anlamaz dizisinden sonra yani 2017’den sonra müthiş bir çıkışa imzasını attı.

Deniz Baysal ise 2011 yılında ekran kariyerine başladı. 2014 yılındaki Kaçak Gelinler ile tanındı ve Fazilet Hanım ve Kızları ile birlikte de müthiş bir çıkışa geçti…

Alp Navruz ve Deniz Baysal’ın yolları Fazilet Hanım ve Kızları dizisinde kesiştiğinden bu yana iki ünlü isim de popülerliklerini bir hayli artırdı, aranılan başroller olarak sektörde bir ağırlık kazandı, en önemlisi de yurt dışında her ikisi de beklentilerin çok üzerinde ilgi gördü.

Hazan ve Sinan belki dizide kavuşamadı ve ikisinin aşkını isteyenler bunu göremedi ama iki ünlü oyuncunun bu dizi ile birlikte başlayan müthiş çıkışları kaderlerinin de benzerliğini gözler önüne serdi.

Fazilet Hanım ve Kızları ile başlayan bu çıkışta Alp Navruz, Elimi Bırakma ile ününü pekiştirdi. Şimdilerde ise başarılı bir proje olan Zümrüdüanka ile yine doğru seçim yaptığını kanıtladı.

Deniz Baysal ise Fazilet Hanım ve Kızları ile çok popüler olduktan sonra yine çok sevilen Söz dizisinde Savcı Derya olarak başarılı performans ortaya koydu. Söz ile çıkışını ve popülerliğini artıran Deniz Baysal, 2020 yılını da eski partneri Alp Navruz gibi bir dizi ile taçlandırıyor.

Kanal D ekranında 7 Mart’ta başlayacak olan Hizmetçiler dizisinin başrolünde yer alan Deniz Baysal’ın iyi bir proje seçtiği ve başarılı olma ihtimalinin çok yüksek olduğu görülüyor.

Alp Navruz ve Deniz Baysal, seçimleri ile doğru adımlar atmanın meyvelerini topluyor. İkisi de iyi projelerde yer alarak kariyerlerinde hataya yer vermedi ve aranılan başrol oyuncuları olmayı başardı.