Ana sayfa Dizi Haberleri Kuzey Yıldızı dizisinin reytingini artıran iki gizli kahraman

Kuzey Yıldızı dizisinin reytingini artıran iki gizli kahraman

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Toygan Avanoğlu ve Zeynep Kankonde, Kuzey Yıldızı dizisinin kaçış noktası! Kuzey Yıldızı dizisi 23 bölümü geride bıraktı. Yapımda Kuzey ve Yıldız’ın sürekli didişmelerinden artık sıkılmaya başlayan önemli bir izleyici grubu var. Bu izleyicileri tutan bazı karakterler var. Bunların başında Sefer Reis geliyor. Toygan Avanoğlu’nun canlandırdığı karakter izleyici için bir kaçış noktası gibi.

Kuzey Yıldızı dizisinin reytingini artıran iki gizli kahraman 8

Dizide diğer sahnelerde sıkılan izleyiciler Sefer’ın sahnesi geldiğinde yeniden keyifleniyor… Bir izleyici sosyal medyada yaptığı yorumda “Sefer de olmasa dizinin çekilecek hali kalmadı.

Bi Yıldız’ın bi Kuzey’in boş inatlaşmaları yıldırdı artık” diye yazdı.Aşağıdaki videoda Sefer’in güldüren hallerini bulabilirsiniz. Özellikle elindeki kornasına izleyiciler çok güldü.

Benzer bir durumun Zeynep Kankonde’nin canlandırdığı Pembe karakterinde de görebilirsiniz. Bu iki isim dizinin gizli kahramanları adeta… Kuzey Yıldızı’nda didişmelerden sıkılanlar Pembe ve Sefer sahnelerine sığınıyor.

Pembenin giyiminden tutunda mimiklerine ve el kol hareketlerine kadar her hali izleyiciye komik geliyor.

Kuzey Yıldızı dizisinin reytingini artıran iki gizli kahraman 9

Zeynep Kankonde öyle harika bir performans sergiliyor ki, Pembe hangi diziye konsa o diziyi uçurur adeta…

İşte Pembe ile Doktor Cihan’ın izleyicileri mest eden halleri…