Ana sayfa Dizi Haberleri Kırgın Çiçekler’in Meral’i Aleyna Solaker yeni dizisiyle zincirlerini kırdı!

Kırgın Çiçekler’in Meral’i Aleyna Solaker yeni dizisiyle zincirlerini kırdı!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Başrollerinde Deniz Baysal Yurtcu, Algı Eke, Selen Domaç, Aleyna Solaker, Yiğit Kirazcı ve Seçkin Özdemir’in rol aldığı Hizmetçiler dizisinin 1.bölümü 7 Mart Cumartesi günü yayınlanacak.

Aleyna Solaker dizide Çiçek Tuna karakterine hayat verecek. Genç oyuncu, Altındağlı, Beyaz Karanfil dizilerinden sonra 2015-2018 yılları arasında yayınlanan Kırgın Çiçekler dizisinde Meral karakteri ile büyük bir çıkışa imzasını atmıştı.

Ancak bu yapımdan sonra 2 yıl boyunca hayranlarından uzakta kaldı. Takipçileri ise ünlü oyuncuyu yeni bir yapımda, yeni bir rolde görmek için sabırsızlanıyordu. İşte o dönem geldi, Kırgın Çiçekler’in Meral’i yeniden ekrana dönüyor. Hayranları ise sosyal medyada duydukları mutluluğu dile getiriyor.

Birçok takipçisi, “Aleyna için izleyeceğiz” diyerek Hizmetçiler dizisinin başlamasını sabırsızlıkla beklediklerini belirten yorumlarda bulunuyor. Entrikalarla dolu Hizmetçiler dizisinde Deniz Baysal ile birlikte Aleyna Solaker’e hayranlardan çok büyük ilgi olduğunu sosyal medya paylaşımlarında görebilirsiniz.

Aleyna Solaker’i Hizmetçiler fragmanında gören hayranları, Kırgın Çiçekler dizisindeki hallerine gönderme yapıyor. Esprili göndermeler de var:

“Meral kendi arkadaşlarını bırakıp başka kızlarla arkadaş olmuş herhalde…”

“Meral yapmaz. Ama Babası Kemal’se yapar…”

“Sırf Meral için izlerim bu diziyi. Meral varsa ben her şeye varım.”