Ana sayfa Dizi Haberleri Ne Gemiler Yaktım dizisinin ekranda kalması için son fırsat!

Ne Gemiler Yaktım dizisinin ekranda kalması için son fırsat!

tarafından ker_def

Pazartesi akşamları yayınlanan ama iyi reytingler elde edemeyen Ne Gemiler Yaktım isimli dizi, beşinci bölümden itibaren Show TV’de izleyicilerle buluşmaya devam edecek.

Ancak dizinin gününün değiştirildiğine yönelik olarak bilgiler de netleşti. Show TV’den yapılan açıklamada projenin artık Pazar akşamları izleyicilerle buluşacağı açıklandı.

Show TV’de ekrana gelen, Ay Yapım imzalı dizi ‘Ne Gemiler Yaktım’ bu haftadan itibaren Pazar günleri izleyicileri ile buluşmaya devam edecek.

Dizinin pazartesi rekabetinde bir varlık sergileyememesi, düşük gelen reytingleri sonrasında final yapmak yerine gün değiştirerek yeni bir fırsat sunmak mantıklıydı ve Show TV’de bu adımı atmış oldu.

Devrim Özkan, Deniz Baysal, Berk Hakman ve Erkan Kolçak Köstendil’in başrollerinde yer aldığı dizi bakalım yeni gününde arzu edilen reytingleri elde etmeyi başarabilecek mi?

Bu sorunun yanıtı çok kolay değil. Hem Yargı ve Teşkilat’ın kendi özel izleyici kitlesi bulunuyor hem de Fox TV’de Kirli Sepeti iyi bir konum elde etti. Geçtiğimiz hafta atv’nin Altın Kafes dizisinin final yaptığı da hatırlanır ise Pazar akşamları Ne Gemiler Yaktım dizisi için işler hiç de kolay gözükmüyor.