Ana sayfa Dizi Haberleri Ne Gemiler Yaktım dizisi bir türlü istenilen başarıyı yakalayamıyor!

Ne Gemiler Yaktım dizisi bir türlü istenilen başarıyı yakalayamıyor!

tarafından ker_def

Pazartesi akşamları Show TV ekranında izleyicilerle buluşan Ne Gemiler Yaktım dizisi Ay Yapım tarafından hazırlanıyor. Güçlü bir yapım firması ve Devrim Özkan ile Deniz Baysal gibi son dönemin öne çıkan kadın yıldızları başrolde olmasına rağmen dizi izleyicilere yeterince ulaşamadı.

Reytingleri bir türlü istenilen seviyeye çıkamayan dizinin dördüncü bölümü de geride kaldı. Hikayesi dikkat çekse de pazartesi akşamları Selahaddin Eyyubi, Ömer, Safir ve Kızıl Goncalar gibi rakipleri karşısında Ne Gemiler Yaktım dizisinin yeterince izleyiciye ulaşamadığı gerçeği de reytinglerden anlaşılıyor.

Tüm kişiler ve AB gruplarında dördüncü bölümü ile birlikte 18. sırada yer alabilen dizi, ABC1 kategorisinde ise 17. sırayı elde edebildi. Bu sonuçlar dizinin ömrünün uzun olmayabileceği endişesini de ortaya çıkardı.

Show TV’de ekrana gelen, Ay Yapım’ın dizisi ‘Ne Gemiler Yaktım’ pazartesi akşamı yayınlanan sürükleyici bölümüyle izleyenler tarafından yine beğenildi.

Nefes kesen bölümün final sahnesinde Rutkay’ın baskın sonucu alınması beklenirken Toprak’ın, Yasemin’i cinayetten tutuklaması izleyenleri ters köşeye yatırdı. Çok konuşulan bölüm, #NeGemilerYaktım ve #Yasemin etiketi ile 1 saat boyunca TT listesinde yer aldı.

Altan Dönmez’in yönetmenliğini üstlendiği, hikayesi ve senaryosu Banu Kiremitçi Bozkurt’a ait olan ‘Ne Gemiler Yaktım’ın başrollerinde Deniz Baysal, Devrim Özkan, Berk Hakman ve Erkan Kolçak Köstendil yer alırken dizide bu isimlere Nazmi Kırık, Mert Denizmen, Onuryay Evrentan, Züleyha Yıldız, Melisa Duru Ünal, Onur Dikmen, Ata Çağan Timur, Süreyya Kilimci ile usta oyuncular Macit Koper ve Çiğdem Selışık Onat eşlik ediyor.

Dizinin ilerleyen haftalarda nasıl reytingler alacağı geleceği hakkında önemli bilgiler verecektir. Ancak Show TV’nin projeyi düşük reytinglerle uzun süre devam ettirmesi de pek mümkün olmayabilir.