Ana sayfa Dizi Fragmanları Kardeşlerim dizisinin başlama tarihi duyuruldu, hayranlar havalara sıçradı!

Kardeşlerim dizisinin başlama tarihi duyuruldu, hayranlar havalara sıçradı!

tarafından ker_def

atv ekranında yayınlanan Kardeşlerim dizisi ilk iki sezonuyla çok başarılı bir iş ortaya koydu. Hem genç hem de tecrübeli oyuncuların bir arada yer aldığı dizi, atv’nin en önemli yapımlarından birisi haline geldi.

Cumartesi akşamları Gönül Dağı isimli TRT1 dizisiyle büyük rekabet halinde olan Kardeşlerim, ikinci sırada bulunsa da çok başarılı reytingler elde etti ve bu durumu 56 bölüm boyunca da sürdürdü.

Kardeşlerim dizisinden ayrılan isimler ve yeni katılan oyuncular ile birlikte yeni bir dönem izleyicileri bekliyor. Dizinin 3. sezonunun 3 Eylül Cumartesi akşamı başlayacağının duyurulması da merakla bekleyenlere sevinç çığlıkları attırdı.

Kardeşlerim dizisinin başlama tarihi duyuruldu, hayranlar havalara sıçradı! 7

Kardeşlerim dizisinin 57. bölüm yani üçüncü sezon başlama fragmanı bile kısa sürede 1.5 milyondan fazla izlenme oranı elde etti. Fragmanda Asiye ve Doruk karakterlerinin buluşması da yer alıyor ve izleyiciler o sahneyi seyretmek için sabırsızlandıklarını belirten yorumlar paylaşıyor.

Dizinin hayranları üçüncü sezon hikayede yaşanacak büyük değişimi merakla bekliyor.

En son Eren Ören’in ayrıldığı Kardeşlerim dizisinin kadrosuna; Ecem Bayır, Kaan Çakır ile Nihan Büyükağaç gibi önemli isimler dahil oldu.

İşte Kardeşlerim dizisinin üçüncü sezonundan ilk fragman: