Ana sayfa Dizi Magazin Haberleri Deniz Bulutsuz olayı ve Babil dizisinden gönderilmesi sonrası Ozan Güven çok değişmiş!

Deniz Bulutsuz olayı ve Babil dizisinden gönderilmesi sonrası Ozan Güven çok değişmiş!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Ünlü oyuncu Ozan Güven’in kariyerini derinden etkileyen bir olay Haziran ayında yaşandı. Eski sevgilisi Deniz Bulutsuz’a şiddet uyguladığı iddia edilen oyuncu, kamuoyu karşısında zor durumda kaldı.

Birçok ünlü kadın duruma tepki göstererek Ozan Güven hakkında mesajlar yayınladı. Haberlerde uzun süre Ozan Güven gündemin ilk sırasında kaldı. Hatta Temmuz ayında magazin gündeminde en çok bu konu konuşuldu.

Yaşanan bu sürecin ardından Babil dizisinden de gönderilen Ozan Güven, yargının kararının beklenmesini istiyor. Ünlü oyuncu, haftalar sonra ortaya çıktı. Evinin önünde görüntülenen Ozan Güven oldukça sakindi.

Muhabirlerin çekinerek de olsa sorduğu soruya “Sabırla yargı sürecini bekleyelim, olur mu? Söyleyeceklerim bununla ibarettir, sabırla yargı sürecini bekleyelim” diye yanıt verdi.

Ozan Güven’in daha önce muhabirlere yönelik sert tavırları da biliniyor. Hatta Babil dizisinden çıkartıldığı şeklinde sorulan soruya bile olumsuz bir tepki vermeyen oyuncunun yaşanan süreçten ders aldığı da net bir şekilde gözüküyor.

Muhabirin ısrarlı sorularına rağmen Ozan Güven, sukunetini korudu ve olumlu bir izlenim verdi.