Ana sayfa Dizi Haberleri Fragmanlar ateş ediyor! Maria ile Mustafa dizisi hem tutar hem iz bırakır!

Fragmanlar ateş ediyor! Maria ile Mustafa dizisi hem tutar hem iz bırakır!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – atv ekranlarının yeni sezondaki kozlarından birisi de Kapadokya’da çekimleri devam eden Maria ile Mustafa dizisi olacak. Jessica May, Hilmi Cem İntepe ve Tamer Levent’i başrolde izleyeceğiz. Dizinin yayınlanan fragmanları oldukça başarılı. Hem görüntü kalitesi hem oyunculuk performansları hem başrol oyuncularının uyumları hem de izleyicilerin beklentisini karşılaması noktasında dizinin tutacağı fragmanlarından bile anlaşılıyor.

Dizi ile ilgili dikkat çeken detaylar var… Örneğin Jessica May’in değişen imajı… Yeni Gelin dizisinde Bella olarak ünlenen oyuncunun saçlarının yeni hali kimi hayranları tarafından beğenildi. Kimi hayranlar ise biraz yaşlı gösterdiği düşüncesi ile olumsuz düşünüyor.

Hilmi Cem İntepe’ye büyük bir destek olduğu da sosyal medyada görülüyor. Ünlü oyuncu adına iyi bir çıkış projesi olacağı da şimdiden belli… Jessica May ile Hilme Cem İntepe uyumunun da başarılı olduğu ilk görüntülere yansıdı. Tabii ki izleyiciler bunun kararını dizi başlayınca verebilecek.

Dizinin komedi özellikleri olacağı hatta Yabancı Damat dizisine benzeyebileceğini düşünenler var. Ancak yanılıyorlar, bu dizi dram ağırlıklı bir yapım ve Yabancı Damat gibi komedi unsurları da pek yok.

İmkansız aşkların masalı olması da izleyicileri cezbediyor. Her ne kadar konu bilindik, klişe tarzı eleştiriler yapılsa da Türk dizi izleyicilerinin sevebileceği bir yapım.

Kolombiya’dan Türkiye’ye gelen Maria ile Ürgüp’ün tanınmış ailesinin veliahtı Mustafa’nın aşk hikayesini konu alan dizi, bu aşk içinde üst seviyede bir gerilimi, imkansızlığı ve yaşadıkları büyük zorlukları ekranlara taşıyacak.

Yapımını NTC Medya’nın, yapımcılığını Mehmet Yiğit Alp’in üstlendiği, sezonun en iddialı dizisi, “Maria ile Mustafa”nın başrollerini Hilmi Cem İntepe, Jessica May ve Tamer Levent paylaşırken, projede Ezgi Çelik, Haki Biçici, Haldun Boysan ve Hülya Gülşen gibi birbirinden başarılı birçok oyuncu rol alıyor.

Tuğba Tutuğ, Özlem Ulukan, Mustafa Açılan, Hira Koyuncuoğlu, Cem Karakaya, Mine Tüfekçioğlu, Derin Deniz Görgülü, Burak Berkay Akgül ve Neyra Kayabaşı, dizide rol alan diğer oyuncular.

Yabancı bir kızla, Türk gencinin yoğun ve heyecanlı aşkını konu olan “Maria ile Mustafa” çok yakında atv ekranlarında seyirciyle buluşmaya hazırlanıyor.

“Maria ile Mustafa” yakında atv’de izleyicilerle buluşacak. Dizinin fragmanları da beğeni topladı.