Ana sayfa Sosyal Medya Deniz Çakır, ilham aldığı ünlü oyuncu ile yeni dizide buluştu!

Deniz Çakır, ilham aldığı ünlü oyuncu ile yeni dizide buluştu!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Ünlü oyuncu Deniz Çakır, Gain platformunda devam eden Aslında Özgürsün isimli diziyle birlikte yeniden izleyicilerin karşısına çıktı. Bade İşçil ile birlikte başrolde yer alan oyuncu, etkili bir kadın projesi olması noktasında dizinin kendisini çok mutlu ettiğini söyledi.

Ünlü yazar Duygu Asena’nın aynı isimli kitabından uyarlanan Aslında Özgürsün dizisinde iki kadının yaşadığı hayatın detayları yer alıyor. Berna ve Belgin karakterlerinin hayatları sıra dışı değil. Aslında onlar hayatın içinde var olan birçok kadını temsil ediyor. Bu nedenle de Deniz Çakır için Aslında Özgürsün çok özel bir dizi.

Deniz Çakır, ilham aldığı ünlü oyuncu ile yeni dizide buluştu! 8

Deniz Çakır, ayrıca hikayenin yazarı olan Duygu Asena’yı Zuhal Olcay’ın canlandırmasından da çok etkilendi. Zuhal Olcay, bu noktada ünlü yazarın imajına büründü ve görüntüsü ile de herkesi şaşkına çevirdi.

Aslında Özgürsün dizisinin dördüncü bölümünde izleyeceğimiz Zuhal Olcay’ın bu rol için en iyi isim olduğunu düşünen Deniz Çakır, şu sözlerle rol arkadaşını övdü:

Deniz Çakır, ilham aldığı ünlü oyuncu ile yeni dizide buluştu! 9

“Benim tanıyıp da bana ilham veren Zuhal Olcay’dır. Ve şükür ki bu dizide de Duygu’yu Zuhal oynuyor. Bu zaten başlı başına büyülü ve güzel bir şey. Çünkü oynayacak başka hiç kimse yok. Gerek fiziksel olarak, gerek oyuncu olarak, gerek duruş olarak, onurlu bir kadın olarak.”

Deniz Çakır bu sözleri ile birlikte Zuhal Olcay’ın Duygu Asena gibi çok kıymetli bir ismi canlandırma noktasında en önde gelen isim olduğunu ve bu rolde yer almasının da büyük bir duruş meselesi olduğunu vurgulamış oldu.