Ana sayfa Sosyal Medya Hamilelik İrem Helvacıoğlu’na yakıştı! Yeni dizi heyecanı başladı!

Hamilelik İrem Helvacıoğlu’na yakıştı! Yeni dizi heyecanı başladı!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Ünlü oyuncu İrem Helvacıoğlu, Sen Anlat Karadeniz dizisiyle büyük popülerlik elde etti. Oyuncu, bu yapımın ardından da birbiri ardına farklı projelerde rol aldı. Aldığı teklifler ile en çok aranılan isimler arasına katılan İrem Helvacıoğlu, yeni bir projeye başlıyor.

2011 yılından bu yana setlerde yer alan oyuncu, Muhteşem Yüzyıl dizisinden Güneşin Kızları ve No 309’a kadar birçok yapımda yan rollerde yer aldı. Ancak oyuncuyu öne çıkartan proje Nefes karakterini canlandırdığı Sen Anlat Karadeniz oldu.

Seni Çok Bekledim ve Baş Belası isimli iki diziyle 2021 yılında farklı rollerde izlediğimiz oyuncu, ayrıca yakın zaman önce çekimleri tamamlanan Kaçış isimli Disney Plus dizisinde Engin Akyürek ile başrolü paylaştı.

İrem Helvacıoğlu’nun Annenin Sırrıdır Çocuk isimli dizideki ilk görüntüleri de ortaya çıktı. Dizinin fragmanı yayınlandı ve ilk bölümde hamile hali ile ekrana yansıyacak olan oyuncu, büyük sempati toladı.

Hayranları, “Hamilelik çok yakışmış” diyerek İrem Helvacıoğlu’nun yeni dizideki görüntüsünü öne çıkartan yorumlar paylaştı. Engin Öztürk ve Olgun Toker ile 10 yılı aşkın süredir arkadaşlığı bulunan İrem Helvacıoğlu, iki isimle aynı projede olduğu için de çok şanslı.

Bir Zamanlar Çukurova dizisinden Ocak ayında ayrılan Selin Yeninci ise şimdi tv8’in yeni dizisinde kendisine yeni bir rol buldu… Başrolde yer alan Selin Yeninci için bu dizi, kariyerinde artık başrollerde yer alacağını gösteren bir adım olarak öne çıkıyor.

Annenin Sırrıdır Çocuk isimli dram dizisi yakında tv8’de başlayacak. İlk fragmanı beğenilen dizi sosyal medyada da çok konuşuluyor ve heyecanla gelecek yeni haberler, fragmanlar bekleniyor.