Ana sayfa Dizi Magazin Haberleri Deniz Çakır’ın hayranı olduğu ünlüyü tanıdıktan sonra daha da çok sevdi!

Deniz Çakır’ın hayranı olduğu ünlüyü tanıdıktan sonra daha da çok sevdi!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Ünlü oyuncu Deniz Çakır, göz önünde bir isim ve bugüne kadar rol aldığı projelerdeki başarılı performansları ile de çok popüler bir kadın oyuncu…

Sadece ülkemizde değil yurt dışında da çok tanınan Türk oyunculardan olan Deniz Çakır, birbirinden önemli projelerde çok etkili roller üstlendi ve her rolünün de üstesinden geldi. 1981 yılında dünyaya gelen ve bir dönem hayranı olduğu Zuhal Olcay ile yeni dizisi Aslında Özgürsün’de buluşan Deniz Çakır, bu hayranlığının katlanarak arttığını söyledi.

Deniz Çakır'ın hayranı olduğu ünlüyü tanıdıktan sonra daha da çok sevdi! 143

Ünlü oyuncu, Zuhal Olcay’ın dizide yazar Duygu Asena’yı canlandırmasının çok doğru bir tercih olduğunu belirtirken, bunun sadece oyunculuk yeteneği ile değil kadın duruşu ile de alakasının bulunduğuna vurgu yaptı. Duygu Asena’nın aynı isimli romanından uyarlanan Aslında Özgürsün, Gain platformunda yayınlanmaya devam ediyor.

Deniz Çakır'ın hayranı olduğu ünlüyü tanıdıktan sonra daha da çok sevdi! 144

Deniz Çakır ise Zuhal Olcay’a olan hayranlığını çekinmeden ifade ederken, onu tanıdıktan sonra ise bu hayranlığının katlanarak arttığını şu sözlerle belirtti:

“Ben zaten ona çok hayrandım ve hayran olduğun kişi tanışınca seni hayal kırıklığına uğratabilir. Tam tersine gittikçe yükseldi. Tanıdığım en şahane kadınlardan birisi. O yüzden bir şeylere takıldığımda da bir tane telefonu bana çok iyi gelir.”