Ana sayfa Dizi Fragmanları Deniz Can Aktaş, Avlu’dan sonra olay yaptı! Hafsanur Sancaktutan sade ve doğaldı!

Deniz Can Aktaş, Avlu’dan sonra olay yaptı! Hafsanur Sancaktutan sade ve doğaldı!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – MF Yapım’ın Show TV’de dün akşam izleyicileriyle buluşan ve büyük beğeni toplayan dizisi “Aşk Ağlatır”ın ilk bölümünde duygusal anlar yaşandı. Dizinin başrollerinde Deniz Can Aktaş, Hafsanur Sancaktutan ve Durul Bazan yer almakta…

Deniz Can Aktaş’ın Avlu dizisinde oynadığı psikopat Alp karakterinin ardından Aşk Ağlatır’daki performansı büyük takdir topladı. Adeta Alp’i unutturan Aktaş’ın partneri Hafsanur Sancaktutan da izleyenlerin sade ve doğal oyunculuğu ile alkışını almayı başardı.

Hafsanur Sancaktutan, Gülperi dizisinde Fidan karakterini oynuyordu. Çok fazla ön plana çıkmayan Sancaktutan’ın, ilk başrolünde sergilediği performans beğeni topladı.

Deniz Can Aktaş’ın oynadığı Yusuf ve Hafsanur Sancaktutan’ın canlandırdığı Ada karakterlerinin hikayesini merak eden izleyici, sosyal medyadaki yorumlara bakılırsa ilk bölümden diziyi tuttu!

Deniz Can Aktaş, Avlu'dan sonra olay yaptı! Hafsanur Sancaktutan sade ve doğaldı! 8

AŞK AĞLATIR 2.BÖLÜMDE NELER OLACAK?

Show TV’nin dün akşam izleyicileriyle buluşan yeni dizisi Aşk Ağlatır’ın ikinci bölüm tanıtımı yayınlandı. Yusuf’un polisler tarafından alınmasıyla İstanbul’da yapayalnız kalan Ada, “Ben nasıl bulacağım şimdi İstanbulluyu?” sözleriyle çaresizliğini hissettirirken, dayısı İsmail onu bulmak için İstanbul’a geliyor. Yusuf’un Ada’ya ulaşmaya çalıştığı tanıtımda Mustafa da Ada’yı bulmaya çalışıyor. Dayısı İsmail her yerde Ada’yı ararken, Yusuf ve Ada’nın tekrar bir araya gelip gelemeyeceği merakla bekleniyor.

Aşk Ağlatır’ın yeni bölümü 15 Eylül Pazar günü saat 20.00’de Show TV’de izleyicilerle buluşacak. 2.bölümden ilk görütüler yayınlandı. Videodan izleyebilirsiniz.

Aşk Ağlatır 1. bölümde ne oldu?

Küçük yaşta annesini kaybeden Ada, dayısı İsmail tarafından besleme olarak alındı. Nakliye şirketinde çalışan Yusuf’un arkadaşı Fırat, Ada’nın kaybettiği cüzdanı buldu ve evine getirdi. Yusuf, sahibini bulmak için karıştırdığı cüzdanın içinden Ada’nın annesinin ölmeden önce yazdığı veda mektubunu buldu. Mektubu okuduğunda onun mutlaka sahibine ulaştırılması gerektiğini anlayan Yusuf, Sakarya’ya gitti ve Ada’ya cüzdanını teslim etti.

Yusuf mektubu okuyor ve Ada’ya ulaştırıyor;

Deniz Can Aktaş, Avlu'dan sonra olay yaptı! Hafsanur Sancaktutan sade ve doğaldı! 9

ADA ŞİMDİ NE YAPACAK?

Ada dayısı tarafından para karşılığı kendisinden yaşça büyük Mustafa ile evlendirilmek üzereydi. Ada, ona yardım eden Yusuf ile birlikte İstanbul’a doğru yola çıktı. Yusuf’un polisler tarafından gözaltına alınmasıyla İstanbul’da tek başına kalan Ada ne yapacaktı?