Ana sayfa Dizi Haberleri Aşk Ağlatır sosyal medyada çok iyi, reytinglerde kötü başlangıç yaptı!

Aşk Ağlatır sosyal medyada çok iyi, reytinglerde kötü başlangıç yaptı!

tarafından ker_def

Yeni sezonun dizileri bir bir ekrana gelmeye başlıyor. 8 Eylül Pazar akşamı Aşk Ağlatır dizisi ilk bölümüyle izleyicilerin karşısına çıktı. Dizinin yayınlandığı sırada sosyal medyada müthiş bir hareketlilik yaşandı. Diziye büyük ilgi gösteren izleyiciler yaptıkları yorumlarla sosyal medyadan olumlu mesajlar yolladı.

Aşk Ağlatır sosyal medyada çok iyi, reytinglerde kötü başlangıç yaptı! 11

Başrol oyuncuları Deniz Can Aktaş ve Hafsanur Sancaktutan’a  büyük övgü vardı. Hikaye de beğenildi ve daha ilk bölümden sosyal medya yorumlarına bakılır ise geçer not da aldı…

Dizi, #AşkAğlatır etiketi ile Twitter’da Türkiye’de 9 saat 30 dakika TT listesinde kaldı.

REYTİNGLERDE KÖTÜ BAŞLANGIÇ

Aşk Ağlatır sosyal medyada çok iyi, reytinglerde kötü başlangıç yaptı! 12

Ancak dizinin reytingleri aynı şeyi söylemiyor… Reytingler ortaya çıktı. Aşk Ağlatır maalesef ki ilk bölümüyle kötü bir başlangıç yaptı.

Aşk Ağlatır ilk bölümüyle; ABC1’de yüzde 2.72 rating ve yüzde 7.97 izlenme payı, AB’de yüzde 2.14 rating ve yüzde 6.43 izlenme payı, Total’de ise yüzde 2.98 rating ve yüzde 8.62 izlenme payı elde etti.

Totalde 5’inci olabilen dizi, AB grubunda 8. sırayı, ABC grubunda ise 6. sırada kendisine yer bulabildi.

Aşk Ağlatır sosyal medyada çok iyi, reytinglerde kötü başlangıç yaptı! 13

MF Yapım’ın Show TV’de dün akşam izleyicileriyle buluşan ve büyük beğeni toplayan dizisi “Aşk Ağlatır”ın ilk bölümünde duygusal anlar yaşandı. Final bölümünde Yusuf’un polisler tarafından gözaltına alınmasıyla İstanbul’da tek başına kalan Ada’nın ne yapacağı merak konusu olurken, dizi heyecan dolu sahneleriyle dikkat çekti. Taşradan İstanbul’a göç etmiş ve tek başına ayakta kalmaya çalışan Yusuf ve Ada’nın İstanbul macerası izleyenleri ekran başına kilitleyeceğinin sinyallerini verdi.

Aşk Ağlatır sosyal medyada çok iyi, reytinglerde kötü başlangıç yaptı! 14

AŞK AĞLATIR’IN HEYECAN DOLU İLK BÖLÜMÜNDE NELER OLDU?

Küçük yaşta annesini kaybeden Ada, dayısı İsmail tarafından besleme olarak alındı. Nakliye şirketinde çalışan Yusuf’un arkadaşı Fırat, Ada’nın kaybettiği cüzdanı buldu ve evine getirdi. Yusuf, sahibini bulmak için karıştırdığı cüzdanın içinden Ada’nın annesinin ölmeden önce yazdığı veda mektubunu buldu. Mektubu okuduğunda onun mutlaka sahibine ulaştırılması gerektiğini anlayan Yusuf, Sakarya’ya gitti ve Ada’ya cüzdanını teslim etti.

Aşk Ağlatır sosyal medyada çok iyi, reytinglerde kötü başlangıç yaptı! 15

Yusuf mektubu okuyor ve Ada’ya ulaştırıyor;

ADA ŞİMDİ NE YAPACAK?

Ada dayısı tarafından para karşılığı kendisinden yaşça büyük Mustafa ile evlendirilmek üzereydi. Ada, ona yardım eden Yusuf ile birlikte İstanbul’a doğru yola çıktı. Yusuf’un polisler tarafından gözaltına alınmasıyla İstanbul’da tek başına kalan Ada ne yapacaktı?