Ana sayfa Sosyal Medya Deniz Can Aktaş ve Miray Daner’in başrolündeki Hudutsuz Sevda dizisine tepkilerin sonucu merak ediliyor!

Deniz Can Aktaş ve Miray Daner’in başrolündeki Hudutsuz Sevda dizisine tepkilerin sonucu merak ediliyor!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Fox TV ekranında izleyicilerle perşembe akşamları buluşmaya başlayan Hudutsuz Sevda dizisi, tanıtımları ile etkileyen bir yapımdı. Sosyal medya ortamında da izleyiciler çok merak ettiklerini belirttikleri dizinin geçtiğimiz perşembe günü yayınlanan ilk bölümüne destek verdi. Ancak dizideki kadına şiddet sahnesi herkesi fena halde yaraladı. Birçok izleyici duruma sosyal medya üzerinden tepki gösterdi.

Kadının kafasını defalarca taşa vuran adamın caniliğine kızan izleyiciler, böyle bir sahnenin bir dizide nasıl gösterildiğini de anlamadıklarını belirten çok sayıda yorum yaptı. Eleştiriler, şikayetler altında Hudutsuz Sevda dizisi geçtiğimiz hafta gündemden düşmedi. Ayrıca dizinin reyting sonuçları da hiç iyi değil.

Kadına şiddet eleştirilerinin yanı sıra; 2’li oranlardaki reyting sonuçlarının tatmin edici olmaması Hudutsuz Sevda dizi ekibi için büyük moral bozukluğu yarattı.

İlk bölümü ile tüm kişiler kategorisinde 11. olan dizi, AB grubunda 7. olurken, ABC1 kategorisinde ise 10. sırada yer aldı. Bu sonuçlar hiç de iyi bir başlangıç anlamına gelmiyor. Tabii ki birçok izleyici böyle bir diziye bu reytinglerin bile fazla olduğu eleştirisini de yapmadan edemiyor.

28 Eylül Perşembe günü ve sonraki haftalarda yayınlanacak olan yeni bölümlerde dizinin reytinglerini artırması ihtimali çok da fazla gözükmüyor. Zira diziyi izlemeyi düşünenler bile kadına şiddet sahnesinden sonra vazgeçmiş olabilir. Tabii ki net durumu ikinci bölüm reytinglerinin ortaya çıkması ile bilebileceğiz.

İzleyicilerin kadına yönelik şiddet içeriği nedeniyle sert tepki gösterdiği dizinin ikinci bölümünün sonuçları da şimdiden merak konusu oldu.

Deniz Can Aktaş ve Miray Daner hayranları da gelinen bu durumdan rahatsız. Dizideki hesapsız bir kadına şiddet sahnesi, tüm projenin altını resmen oydu. İki başrol oyuncusunun performansı ve uyumu geri plana düştü.

Hudutsuz Sevda dizisinin gelecek bölümlerinde elde edeceği reytingler kadar, izleyicilerin yeniden hikayeye konsantre olup olamayacağı da merak edilen bir başka detay olarak gözüküyor.