Ana sayfa Sosyal Medya Engin Akyürek bir kez daha hayranlarını Adım Farah’taki performansı ile mest etti!

Engin Akyürek bir kez daha hayranlarını Adım Farah’taki performansı ile mest etti!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Engin Akyürek ile Demet Özdemir ikilisinin başrolünde yer aldığı Adım Farah dizisi ikinci sezona başladı. Dizinin 15. bölümü ile birlikte sosyal medya platformları üzerinden izleyiciler çok sayıda mesaj paylaştı. Özellikle de Tahir karakterini canlandıran Engin Akyürek’e yönelik övgü dolu çok sayıda yorum yazıldı.

Bu yorumların bu kadar dikkat çekici olmasının altında yatan neden ise, değişen hikayesi ve yeni oyuncuları ile birlikte Adım Farah dizisini ekrana dönüşü değildi. Asıl önemli neden Engin Akyürek’in Tahir karakterinin duygu geçişlerinde sergilediği inandırıcılık idi.

Dizinin hayranları, “Engin’in oyunculuğu, duygu geçişleri harikaydı” şeklinde çok sayıda paylaşımda bulundu. İzleyiciler gözlerinden yaşlar geldiğini belirttikleri bu duygusal sahnelerde Engin Akyürek’i ne kadar çok özlediklerini bir kez daha anladıklarını belirten yorumlar yaptı.

Demet Özdemir’in de rolünü başarıyla canlandırdığından bahseden sosyal medya kullanıcıları, değişen Adım Farah dizisinin yeni hikaye düzeni izleyicileri fazlası ile şaşırttı.

Behnam karakteri ile Feyyaz Duman diziye müthiş bir hareketlilik katarken, dizinin genel görüntüsünde de büyük değişim gözlemleniyor.

Hapisten çıktıktan sonra Tahir karşısında bambaşka bir Farah buldu. Kerimşah’ın hayatını kurtarmasının ardından Farah, Behnam’ın adeta ağına düştü. Boşanmaya ikna etmek için Farah’ın söylediği sözler Tahir üzerinde çok yıkıcı bir etki yaptı. Tabii ki bu anlarda izleyiciler Engin Akyürek’in oyunculuğunun zirveye çıktığını düşünüyor.

Engin Akyürek bir kez daha hayranlarını Adım Farah'taki performansı ile mest etti! 7

Behnam’ın yapacaklarından korkan bir Farah ile onun sözleri ile neye uğradığını şaşıran bir Tahir…

Tahir ile Farah arasında bundan sonra yaşanacaklar Adım Farah dizisi hayranları tarafından çok merak ediliyor.

Feyyaz Duman’dan sonra; Hatice Aslan, Sera Kutlubey, Burak Tamdoğan ile birlikte oyuncu kadrosu daha da güçlenen Adım Farah dizisi, ikinci sezona iyi bir başlangıç yapmış oldu.