Ana sayfa Sosyal Medya Deniz Işın’ın müthiş kariyer çıkışına Sevmek Zamanı freni!

Deniz Işın’ın müthiş kariyer çıkışına Sevmek Zamanı freni!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – 2019 yılında Her Yerde Sen isimli dizideki Merve karakteri ile setlere adımını atan Deniz Işın, 3 yıllık süreçte birbirinden farklı projelerde yer alarak önemli bir çıkışa imzasını attı. Deniz Işın, özellikle de Sefirin Kızı dizisinde canlandırdığı Sahra karakteri ile geniş bir hayran kitlesine kavuştu.

2020 yılında İyi Günde Kötü Günde isimli dizide Seda olarak da izlediğimiz oyuncu, bu projenin kısa sürmesinin talihsizliğini 2022 yılında da yaşadı. atv’de yayınlanan Sevmek Zamanı isimli dizinin sadece beş bölümlük bir proje olarak kalacak olması oyuncu adına son dönemdeki güçlü çıkışını frenleyen bir iş olarak dikkat çekecektir.

Masumiyet isimli dizideki İrem karakteri ile geçen sezon çok beğenilen oyuncu, ayrıca dijital dizilerde de iyi performanslar ortaya koydu. Eee Sonra ve Bizden Olur Mu isimli dijital dizi deneyimlerinden sonra oyuncunun Leyla ile Mecnun dizisinin devam projesinde Leyla karakteri ile başrolü elde etmesi de kariyeri adına büyük bir adım olmuştu.

Deniz Işın'ın müthiş kariyer çıkışına Sevmek Zamanı freni! 7

Sevmek Zamanı ile yeniden televizyon dizilerine dönüş yapan Deniz Işın, partneri İlhan Şen ile iyi bir ikili de oldu ve dram performansı ile de hayranlarını etkilemeyi bir kez daha başardı.

Ancak dizinin reytingleri düşük gelince atv’den final kararının çıkması şaşırtıcı olmadı. Çok düşük reytingler alan ve izleyiciler tarafından yeterince anlaşılamayan Sevmek Zamanı dizisi 18 Temmuz Pazartesi günü final yaparak ekran ömrünü tamamlayacak.

Deniz Işın adına ise 2019’da başladığı ve çok etkili projelerle üstüne koyarak ilerlediği kariyerinde Sevmek Zamanı, talihsizlik olarak yer alacak gibi gözüküyor.