Ana sayfa Dizi Haberleri Behzat Ç’yi kabul etmeyen Fatih Artman’dan yeni bomba proje!

Behzat Ç’yi kabul etmeyen Fatih Artman’dan yeni bomba proje!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – 1988 yılında Ankara’da dünyaya gelen Fatih Artman, Behzat Ç dizisinde canlandırdığı Harun karakteri ile milyonlarca hayranın sevgisini kazandı. Dizinin efsane isimlerinden birisi haline gelen Fatih Artman, 2019 yılında olduğu gibi 2022 yılında da yeniden izleyicilerin karşısına çıkacak olan Behzat Ç’de yer almayacak.

Erdal Beşikçioğlu ile kavgalı olduğu için dizinin kadrosunda yer almak istemediği konuşulan Fatih Artman, kendi yolunda emin adımlarla ilerlemeye devam ediyor. Behzat Ç’nin ardından Beş Kardeş, Son Destan, Vatanım Sensin gibi projelerde yer alan oyuncu, geçen sezon ise Menajerimi Ara ile yine etkili bir çıkış yapmıştı.

Bir Başkadır isimli Netflix dizisinde canlandırdığı Yasin karakteri ile bir anlamda Behzat Ç’deki Harun karakterinin tavırlarını andıran rolüyle dikkatleri çeken oyuncu, ayrıca Aşk 101 dizisinde de konuk olarak yer almıştı.

Behzat Ç’nin yeniden BluTV’de izleyici karşısına çıkacağının konuşulduğu ve heyecanın arttığı şu dönemde Fatih Artman ise başka bir proje ile gündem oldu.

Behzat Ç'yi kabul etmeyen Fatih Artman'dan yeni bomba proje! 7

Gülse Birsel’in hazırladığı ve Disney Plus’un sürprizlerinden birisi olan Yılbaşı isimli sinema filminde Fatih Artman’ı da izleyeceksiniz.

Gülse Birsel’in uzun süredir çalışmalarını sürdürdüğü Yılbaşı isimli film, yılbaşı günü bir sitede yaşanan komik olayları anlatıyor. Filmin kadrosu ise çok önemli isimlerden oluşuyor.

Gülse Birsel’in yanı sıra; Alina Boz, Ezgi Mola, Cengiz Bozkurt, İrem Sak, Alican Yücesoy, Serkan Keskin, Boran Kuzum, Büşra Pekin ve Ayta Sözeri gibi isimler ile anlaşma sağlandı.

Fatih Artman eski rol arkadaşları Behzat Ç heyecanı yaşarken, komedi rolüyle Yılbaşı isimli sinema filmiyle gündemde olacak.