Ana sayfa Dizi Haberleri Erkan Petekkaya’nın yeni dizisi o kadar farklı ki, izleyiciler ters köşe olacak!

Erkan Petekkaya’nın yeni dizisi o kadar farklı ki, izleyiciler ters köşe olacak!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Usta oyuncu Erkan Petekkaya, Sana Söz ve Kırmızı Oda dizileri ile geçtiğimiz sezon etkili çıkışlar gerçekleştirdi. Yeni sezonda yeniden televizyonda yer alacağı ortaya çıkan oyuncu, Kanal D’nin yeni sezondaki çok iddialı O Kız dizisinin başrolünde bulunuyor.

Sadakatsiz, Camdaki Kız, Yargı ve Üç Kız Kardeş ile son dönemde çok etkili dizilere kavuşan Kanal D, yeni sezonda da yeni sürprizler hazırlıyor. Sadakatsiz dizisinin final yapmasının ardından aynı etkiyi sürdürecek yeni dizi ise O Kız olarak gözüküyor.

O Kız dizisinin duyurusunu resmen yapan Kanal D, Erkan Petekkaya’nın ters köşe bir rolle izleyicilerin karşısına çıkacak olmasının albenisini kullanıyor. Hazırlıkları devam eden O Kız dizisinde Kadir karakterinde izleyeceğiniz Erkan Petekkaya, 45 yaşında birisi olacak ama dünyayı algılama seviyesi ise 5 yaşındaki bir çocuğun saflığına eş değerde olacak.

Erkan Petekkaya'nın yeni dizisi o kadar farklı ki, izleyiciler ters köşe olacak! 7

Kadir karakteri ile kariyerinde ilk kez böyle farklı bir rolde yer alacak olan Erkan Petekkaya, mafya ve polis rolleri ile tezatlıklar yaşadığı geçtiğimiz sezonun ardından yeni dönemde de yine herkesi şaşırtacak bir rolün sahibi oldu.

Oyuncu kadrosunun şekillendirilmesi için çalışmaların devam ettiği O Kız dizisinde Kadir karakteri ile ilgili gelen ilk bilgiler şöyle: Her şeyden ters köşe olarak nitelendirilen bir rol. 45 yaşındaki bir adam ama 5 yaşında bir çocuğun saflığıyla algıladığı bir hayat gerçeği ile karşılaşacaksınız. Ne kadar acımasız olsa da hayat Kadir için saflık her şey farklı görmesini sağlayacak. İçindeki bitip tükenmeyen sevgiyle hayata bakan Kadir, izleyenleri kendisine bağlayacak ve gerçek dünyadan bir süre kopmalarını sağlayacak.

Sırma Yanık’ın hikayesini yazmakta olduğu O Kız dizisinin yönetmenliğini ise Özlem Günhan üstlendi.