Ana sayfa Sosyal Medya Deniz Uğur’un Bir Peri Masalı’na vedası çok özel oldu!..

Deniz Uğur’un Bir Peri Masalı’na vedası çok özel oldu!..

tarafından sevda

TelevizyonGazetesi.com / Detay- Fox TV ekranında yeni sezonun en farklı ve başarılı hikayelerinden birisi olacağı sunumuyla izleyicinin karşısına çıkartılan Bir Peri Masalı dizisi ne yazık ki, alınan final kararı ile izleyicileri üzdü. Dizinin kadrosuna son katılan isim ise usta oyuncu Deniz Uğur olmuştu.

Alina Boz ve Tarık Emir Tekin ikilisinin başrolünde yer aldığı diziye Deniz Uğur’un ‘Figen’ karakteriyle dahil olmasının dengeleri değiştirmesi bekleniyordu ancak final kararı şok etkisi yarattı.

Bir Peri Masalı 20 Aralık Salı akşamı yayınlanan final bölümüyle ekrana veda etti. Deniz Uğur’da, kısa sürede olsa rol aldığı diziye sosyal medya paylaşımıyla veda etti.

Deniz Uğur'un Bir Peri Masalı'na vedası çok özel oldu!.. 7

Oyuncu paylaşımına; “Hep çok özel ve çok güzel hatırlayacağım bu masalı. En keyifli işlerimden biri oldu. Her şeyin, bütün ekibimiz için hayırlı olmasını seçiyorum. Ve öyle de oldu” yazdı.

Nazan Kesal, Müfit Kayacan, Kadir Çermik, Hazal Filiz Küçükköse ve Mustafa Mert Koç gibi oyuncuların da kadrosunda yer aldığı Bir Peri Masalı dizisi ekranlarda sadece 13 bölüm kalabildi. Reytinglerin düşük gelmeye devam etmesi dizinin sonunu getirdi.