Ana sayfa Dizi Haberleri Reytinglere direnmenin sembolü Tuzak dizisi olacak gibi gözüküyor!

Reytinglere direnmenin sembolü Tuzak dizisi olacak gibi gözüküyor!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Çarşamba akşamları geç bir saate alındıktan sonra Tuzak dizisinin final yapmasını bekleyenler yanılmıştı. TV8’in sahibi Acun Ilıcalı, dizinin devam edeceğini duyurdu ve tüm iddiaları boşa çıkarttı. Bu gelişmenin ardından da geçen hafta gün değişikliği kararı duyuruldu.

Akın Akınözü, Bensu Soral, Talat Bulut ve Rıza Kocaoğlu’nun başrollerinde yer aldığı Tuzak dizisi, artık Perşembe akşamları izleyicilerle buluşuyor. Bu sefer saat 20.00’da yani, izleyicilerin en yoğun ekran başında olduğu saatte Tuzak dizisi yayınlanmaya devam ediyor.

Tuzak dizisiyle ilgili alınan hem devam etme hem de gün değişikliği, reytinglerin artık öneminin çok da kalmadığı anlamına geliyor. Zaten dizinin bundan sonra büyük bir çıkış yapması da çok zor.

Ancak TV8 yönetimi dizi izleyicilerini kendi kanalına çekmek istediği için mi bilinmez, Tuzak dizisine reytingler düşük de olsa devam etmeye kararlı.

Zaten yapımcılığı da Acun Medya yaptığı için, bir şirket içi proje olması dolayısıyla Tuzak dizisi için maliyetler çok fazla artmadan hikaye sürdürülebilir.

TV8’in bu adımı diğer televizyon kanallarına da örnek olabilir. Zira artık izleyici sadakatini sağlamak kolay değil ve bir diziyi yayına alıp, büyük beklenti yaratıp sonra da hızlıca yayından kaldırmak izleyicileri çok rahatsız ediyor. Kanal yetkililerinin de artık bu duruma dikkat etmek zorunda oldukları ve sonraki projelerde de izleyici sadakati istiyorlarsa seyircinin kalbini fazla kırmamaları gerektiği ortaya çıkıyor.

Tuzak dizisi, reytinglere direnmenin en önemli yapımlarından birisi olarak öne çıkıyor ve belki de diğer kanallar da yakın zaman içinde çok iyi reytingler elde edilmese bile dizi projelerine belirli bir süre ekranda tutarak, izleyicileri kazanmayı tercih edebilir.

Reytinglere direnmenin sembolü Tuzak dizisi gibi gözüküyor.