Ana sayfa Sosyal Medya Oktay Kaynarca’nın yanındaki güzeli gören hayranları dönüp bir daha baktı!..

Oktay Kaynarca’nın yanındaki güzeli gören hayranları dönüp bir daha baktı!..

tarafından sevda

TelevizyonGazetesi.com / Detay-  ATV’nin yeni sezondaki iddialı dizilerinden Ben Bu Cihana Sığmazam’ın ‘Cezayir’i olarak izleyici ile buluşan Oktay Kaynarca sosyal medyadan yaptığı son paylaşımla hayranlarını şaşırttı.

Instagram’da 1.8 milyon takipçisi bulunan oyuncu, sosyal medyayı aktif olarak kullanıyor. Zaman zaman özel hayatından paylaşımlarda da bulunan ünlü oyuncunun fotoğrafları hayranları tarafından ilgiyle takip ediliyor.

Oktay Kaynarca son paylaşımında kız kardeşi Meryem Uzerli ile fotoğrafını yayınladı. Yakışıklı oyuncunun kız kardeşi ile verdiği pozda iki kardeşin benzerlikleri dikkatlerden kaçmadı.

Oktay Kaynarca'nın yanındaki güzeli gören hayranları dönüp bir daha baktı!.. 7

Başarılı oyunculuğuyla gönülleri fetheden Oktay Kaynarca paylaşımına; “Meryem Uzerli gelmişse görülecek” notunu düştü. Fotoğrafa kısa sürede yüzlerce yorum yapıldı; “Kardeş dedin mi akan sular durur”, “Çok güzel” ve “Kardeş candır” gibi yapılan hayran yorumları dikkat çekti.

Her projesi çok uzun soluklu olan ve ses getiren Kaynarca,  ATV ekranında salı akşamları yayınlanan Ben Bu Cihana Sığmazam’da Pelin Akil ve Ebru Özkan gibi etkili iki kadın oyuncuyla başrolde yer alıyor. Oyuncunun sosyal medyada zaman zaman rol arkadaşlarıyla yaptığı paylaşımlar da hayranlarından yoğun ilgi görüyor.