Ana sayfa Dizi Haberleri Deniz ve Rahmet’i kötü bir son mu bekliyor? Bizim Hikaye’de herkesi şaşırtacak olay ne?

Deniz ve Rahmet’i kötü bir son mu bekliyor? Bizim Hikaye’de herkesi şaşırtacak olay ne?

tarafından zk zk
Televizyongazetesi/Analiz
Fox TV’de ekrana gelen Bizim Hikaye dizisinde Rahmet ve Deniz aşkı, bambaşka bir yere gidiyor.

Deniz’in Rahmet’le yaşadığı ilişkiyi kız kardeşi Derin’in isteği ile bitirmesinden sonra, iki aşık yeniden restleşmeye ve savaşmaya başladı.

Yağızcan Konyalı ve Melisa Döngel’in oynadıkları Rahmet, Deniz’e ulaşmaya çalıştıkça o kaçıyor. Neden olduğunu anlamayan Rahmet ise Deniz’i her seferinde konuşmaya ikna etmeye çalışsa da Deniz, her zamanki tavırlarından ödün vermiyor.

Üniversitede asistan olarak çalışmaya ve misafir öğrenci statüsüyle okulda kalmaya devam eden Rahmet, Deniz’i her gördüğünde onunla uzlaşmanın yollarını aradı.

Ancak sınav için derse girdiğinde Deniz, durumdan rahatsız olup Rahmet’le restleşip çıktı. Deniz’in yaptığı bu hareket okul hayatında ona büyük dert getirirken, Rahmet, bir şekilde onun bütünlemeye girmesini sağlamaya çalıştı.

Sınıfa girdiklerinde sınav yapmaya çalışan Rahmet’e Deniz’in tepkisi de yine aynı oldu ve Deniz, “Sen haklıydın Rahmet, ben iddialaşmaktan savaşmaktan başka bir şey anlamam. Öç almak, yaşadıklarını yaşatmak istiyorsun biliyorum” diye konuştu.

Deniz ve Rahmet'i kötü bir son mu bekliyor? Bizim Hikaye'de herkesi şaşırtacak olay ne? 7

“Benimle uğraşmaktan vazgeç Rahmet, bu seni daha çok dibe çekmekten başka bir işe yaramaz. Bizim oyunumuz bitti. İki tarafın da kazanabileceği bir oyun yok. Gereğinden fazla uzatırsan sonunda herkes kaybeder” diyerek artık aşklarının bittiğini ve savaşmanın anlamı olmadığını anlatmaya çalıştı.

Rahmet’in “Aşık mısın?” sorusu üzerine Deniz, Rahmet’i yanağından öpüp “Hayır” yanıtını verip sınıftan çıktı.

Sosyal medyada RahDen olarak adlandırdıkları Deniz ve Rahmet aşkının devam etmesini isteyen izleyiciler, yorum yağdırmaya devam ediyorlar.

Ancak pek çok kişinin aklında Deniz ile ilgili kimi şüpheler yer alıyor. Zaman zaman Deniz’in hayat ve yaşamakla ilgili söylediği sözler ve tavırlarından aslında bir hastalığı olduğu, fazla vaktinin olmadığı, bu yüzden de Rahmet’ten uzaklaşmaya çalıştığı şeklinde tahminler yürütülmekte.

Henüz Deniz ile ilgili hikayede böyle bir gelişme yaşanmadı ama tahminlerdeki gibi olursa Rahmet, çok üzüleceği bir durum yaşayacak gibi görünüyor.

İşte Rahmet ve Deniz’in sınıfta yaptıkları o son konuşmaları:

Bizim Hikaye 50. Bölüm Özeti:
Filiz daha Savaş’ın ona çıkışının şokunu atlatamadan Hikmet’in peşine koşar. Elibollar bu kez de Çiçek’in eski kocasının yarattığı dehşetle başa çıkmak zorundadır ancak Çiçek’in eski kocasıyla ilgili başka planları vardır. Filiz tüm bunlarla mücadele ederken bir yandan da atölyelerini batmaktan kurtarmaya çalışmaktadır. Barış’ın ise Nihal’den kurtulmak için çok daha kestirme bir yolu vardır. Barış’ın Nihal’den kurtulma planı Filiz ve ailesinin başını belaya sokmakta gecikmez. Nihal her hareketiyle onları bu kadar kolay rahat bırakmayacağını göstermektedir. Bu durum Filiz’in ailesinde de Barış’a karşı çatlaklar oluşmasına neden olur. Bu sırada Filiz’lere gelen bir iş teklifi sonunda rahat bir nefes almalarına neden olsa da bunun başlarına açacağı büyük beladan henüz haberleri yoktur.