Ana sayfa Dizi Analiz Destan dizisinde Akkız’ın hayatını Batuga kurtardı!

Destan dizisinde Akkız’ın hayatını Batuga kurtardı!

tarafından ker_def

Ekranların fenomen dizisi ‘Destan’ onuncu bölümüyle atv ekranında izleyiciyle buluştu. #SevdamızınDestanı etiketiyle sosyal medyanın zirvesinde yer alan ‘Destan’ seyirciden büyük ilgi görerek Tüm Kişiler ve ABC1 kategorilerinde ikincilik elde etti. Survivor bu kategorilerde birinci olduğu için salının en çok izlenen dizisi de Destan olarak ortaya çıktı.

‘Destan’ın onuncu bölümünde, yılan tarafından zehirlenen Akkız’ı sırtında taşıyarak Dağ Hanlığı’na götüren Batuga, Akkız’ın hayatını kurtardı. Balamir’in Gök Saray’dan gizlice kaçırılması Alpagu Han’ın küplere binmesine neden oldu. Çin’le ittifak eden Çolpan Hatun, Alpagu Han’dan intikam alabilmek için Balamir’e güçlerini birleştirmeyi teklif etti.

Tutkun’u kaybeden Temur büyük hayal kırıklığı içinde Gök Saray’a döndü ve babası Alpagu Han’a meydan okudu. Herkes kaybolduğunu düşünürken gizlice saraya gelen Batuga, Kırçiçek’i evlenmelerine gerek kalmadığına ikna etti. Ancak Batuga’yı sarayda gören Mei Jin ve Taizu ellerine geçen kozu kullanarak Batuga’yı kaçırdı.

Batuga’nın bulunamaması Alpagu Han’ı çileden çıkardı. Akkız, Batuga’nın akıbetini öğrenmek için gizlice saraya gitti ve kaçırıldığını anladı. Saltuk’tan destek alan Akkız, Taizu’nun kurganlara bıraktığı not sayesinde Batuga’nın yerini öğrendi ancak ölümcül bir tuzağa çekildi.

Yapım ve proje tasarımı Mehmet Bozdağ’a ait; yönetmenliğini Metin Günay’ın yaptığı, senaryosunu Ayşe Ferda Eryılmaz ve Nehir Erdem’in kaleme aldığı başrollerini Ebru Şahin, Edip Tepeli ve Selim Bayraktar’ın üstlendiği ‘Destan’, atv ekranında salı günlerine damgasını vurmaya devam edecek…

İşte Destan dizisinin 11. yeni bölümünden ilk fragman: