Ana sayfa Dizi Fragmanları Destan dizisinde aşk dönemi başlıyor, izleyicilerin heyecanı zirve yaptı!

Destan dizisinde aşk dönemi başlıyor, izleyicilerin heyecanı zirve yaptı!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Destan dizisinin yeni bölümünü heyecanla bekleyenler, hafta içinde özellikle de fragmanları büyük merakla bekliyor… Destan dizisinin 15 Mart Salı akşamı yayınlanacak olan 15. bölümü de izleyiciler açısından büyük önem taşıyor. Çünkü bu yeni bölümde aşk döneminin başladığını gösteren işaretler bulacaksınız.

Ebru Şahin ile Edip Tepeli ikilisinin başrolünde yer aldığı Destan dizisinin hikayesi sekizinci yüzyılda geçiyor. Bir hayali kahraman olan Akkız’ın iktidar mücadelesini izlediğimiz Destan dizisi için arka planda büyük bir emek sergileniyor. Hem kostümler hem dekorlar hem aksesuarlar hem de dizinin anlatım dili bakımında güçlü bir prodüksiyon ortaya çıktığını söylemek gerekiyor.

Destan dizisi, Türkiye’nin yanı sıra birçok ülkede de milyonlarca kişiye ulaşan bir yapım olduğu için her bölüm bölüm önem taşıyor. Dizinin reytingleri de gayet iyi gidiyor ve atv’nin çift haneli oranlar gelmese bile, sadık izleyici kitlesinin güçlü desteğinden memnun olduğunu söylemek lazım.

Destan dizisinde Batuga ile Akkız arasındaki aşk kıvılcımları bir süredir gözlemleniyordu ama 15. bölüm bu anlamda bir kırılmanın yaşanacağı bir bölüm olacak. Batuga’nın Akkız’a olan aşkını kendisine itiraf ettiği sahneler heyecanla bekleniyor.

Dizinin 15. bölüm fragmanında Batuga, “Ben bu sevdaya yeltenmem dedim ama, zaten vurulmuştum Akkız’a” diyerek aşkın iç sesini izleyicilere de hissettirecek.

Batuga ve Akkız’ın birlikte ve aşk ile mücadelesinin izlerini taşıyan 15. yeni bölümü izleyiciler kaçırmayacaktır.