Ana sayfa Dizi Haberleri Evlilik Hakkında Her Şey dizisi kadınları motive ediyor, büyük güç veriyor!

Evlilik Hakkında Her Şey dizisi kadınları motive ediyor, büyük güç veriyor!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Fox TV ekranında salı akşamları yayınlanmakta olan Evlilik Hakkında Her Şey dizisinin son haftalarda reytingleri düşse bile, kemik izleyici kitlesi hikayeyi terk etmiyor.

Gökçe Bahadır, Gökçe Eyüboğlu, Sumru Yavrucuk ve Tülin Ece’nin başrollerinde yer aldığı diziye son olarak Barış Kılıç da katılmıştı… Serkan Altunorak’ın Bora karakterinden sonra, Barış Kılıç’ın da Efe olarak hikayeye büyük katkı yapması izleyicileri memnun etti.

Zaman atlamasının yaşandığı dizide Gökçe Bahadır, güçlü bir avukat kadını canlandırıyor. Aynı şekilde Sumru Yavrucuk’un canlandırdığı Çolpan karakteri de kendi ayakları üzerinde durabilen kadınları temsil ediyor. İşte bu iki karakter kadın izleyicilere büyük motivasyon kaynağı oldu.

Birçok kadın izleyici diziyi bu güçlü, karakterli ve kendi ayakları üzerinde durabilen kadınları öne çıkarttığı için seyretmekten memnun. Evlilik Hakkında Her Şey dizisinin kadın izleyicilerinin sosyal medyada yer alan şu mesajları, hikayenin ne kadar etkili olduğunu da gösteriyor:

Evlilik Hakkında Her Şey dizisi kadınları motive ediyor, büyük güç veriyor! 7

“Kadınların ezilmediği, güçlü olduğu projeleri görmek beni aşırı mutlu ediyor. Böyle projelerin çoğalması dileğiyle, iyi ki varsınız.”

Azra karakterinin yaşadığı sorunlar ve güçlükler karşısında her zaman dik durabilmesi de izleyicileri çok etkileyen bir durum. Bir dizi hayranı, “Azra’nın hem bu kadar üzülmüşken bu kadar da güçlü olabilmesi çok güzel, kadınların hep güçlü olduğu diziler görmek istiyoruz” diyerek duygularını ifade etti.

Dizinin hikayesi renklendi ama reytingler düştü. İşte bu durum da izleyicileri bir hayli rahatsız ediyor. Fox TV’nin ani bir final kararı almasından korkan birçok izleyici var. Bu korkular da sosyal medyadaki yorumlara yansıyor.