Ana sayfa Dizi Haberleri Destan dizisinde Edip Tepeli ayrılacak mı? Yapımcının açıklaması dedikoduları bitirdi!

Destan dizisinde Edip Tepeli ayrılacak mı? Yapımcının açıklaması dedikoduları bitirdi!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Destan isimli atv dizisi salı akşamları izleyicilerle buluşmaya devam ediyor. Dizinin etkili hikayesi başrol ikilisinin de beğeni toplaması ile birlikte bu sezonun iyi çıkış yapan projelerinden birisi de Destan oldu. Ebru Şahin ile Edip Tepeli ikilisinin yollarının ayrılacağı iddiası ise herkesi şaşkına çevirdi.

Destan dizisinin iki başrol oyuncusunun ilk sezonun ardından yeni sezonda bir arada olmayacakları, Batuga karakterini canlandıran Edip Tepeli’nin hikayeye veda edeceğini gazeteci Birsen Altuntaş duyurdu. Ancak bu haberlerin ardından sosyal medyada bir tartışma başladı.

Edip Tepeli’nin rolü çok başarılı şekilde canlandırdığını belirten hayranları, ayrılığın nedenini merak etmeye başladı. Ebru Şahin ile Edip Tepeli uyumu ilk sezonda çok büyük patlama yapmasa da ilgi çekti… Birçok dizi hayranı Edip Tepeli’den sonra Destan dizisinde Ebru Şahin’in kiminle partner olacağını merak etmeye başladı. İkinci sezonda da devam edecek olan dizide yaz arası içinde büyük değişimler bekleniyor. Ancak yapımcıdan gelen bilgilendirme tüm bu iddiaları ortadan kaldırdı.

Destan dizisinde Edip Tepeli ayrılacak mı? Yapımcının açıklaması dedikoduları bitirdi! 8

Bozdağ Film tarafından yapılan açıklamada Batuga karakterini canlandıran Edip Tepeli’nin ayrılacağı yolundaki iddiaların doğru olmadığı duyuruldu. Bu bilgi ile birlikte Edip Tepeli hayranları rahat bir nefes aldı. Sosyal medyadaki dedikodular da bir anda son buldu.

Bozdağ Film’den yapılan açıklamada şu ifadelere yer verildi:

“Destan dizimizin başrol oyuncularından, Batuga karakterine hayat veren Edip Tepeli’nin dizimizden ayrılacağı haberleri gerçeği yansıtmamaktadır. Bazı haber siteleri ve sosyal medyada yer alan iddiaların tamamı yalan ve gerçek dışıdır.”

Destan dizisinde Edip Tepeli ayrılacak mı? Yapımcının açıklaması dedikoduları bitirdi! 9

Destan dizisinde ikinci sezon için hazırlıklara başlandı. Dizinin senaristleri değiştirildi, İhsan Yıldırım ve ekibi artık senaryoyu yeniden kurgulayacak. Ayrıca diziye 3 yeni oyuncu katıldı. Yeni oyuncular; Engin Benli, Umut Temizaş ile Özgür Koç oldu.

Hem hikayede hem de yeni karakterler konusunda yaz döneminde de önemli gelişmeler yaşanması bekleniyor. İkinci sezonda çok daha etkili bir dizi ortaya çıkması için Bozdağ Film’in hiçbir fedakarlıktan kaçınmayacağı da Diriliş Ertuğrul ve Kuruluş Osman tecrübeleri ile biliniyor.

İddialara göre Destan dizisinin ilk sezonu Haziran ayının ikinci haftasında bitecek. Eylül ayı içinde de dizinin ikinci sezonuyla yeniden hayranların karşısına çıkması bekleniyor.