Ana sayfa Dizi Fragmanları Engin Akyürek sadece Türkiye’nin değil, Disney Plus ile dünyanın gündeminde!

Engin Akyürek sadece Türkiye’nin değil, Disney Plus ile dünyanın gündeminde!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Sosyal medyada günlerdir gündemden düşmeyen Engin Akyürek, Disney Plus platformunun da ilk yerli dizisinin başrolünde ve bu nedenle de sosyal medya gündeminde sürekli konuşulan birisi haline geldi. Sadece ülkemizde değil farklı ülkelerde de Engin Akyürek gündemden düşmüyor. Oyuncunun dünyanın birçok bölgesindeki hayranları yeni dizisini büyük bir merakla bekliyor. Kaçış dizisiyle ilgili gelen yeni fotoğraflar büyük ilgi çekmişti.

Şimdi de dizinin ilk görüntüleri yayınlandı ve sosyal medyada Engin Akyürek ile ilgili binlerce paylaşım yapıldı. Hayranlarının beğeni mesajları ile birlikte Kaçış dizisi de çok konuşulan bir proje olarak sosyal medyanın gündeminden düşmüyor.

Engin Akyürek sadece Türkiye'nin değil, Disney Plus ile dünyanın gündeminde! 8

Disney Plus’tan bir adım daha geldi ve dizinin ilk görüntüleri de paylaşıldı… 14 Haziran’da Türkiye’de yayın hayatına başlayacak olan The Walt Disney Company’nin tüm dünyada milyonlarca üyeye sahip dijital yayın platformu Disney+ için geri sayım devam ediyor. Disney+’ın ilk Türk içeriği olarak geçtiğimiz günlerde açıklanan ve setten paylaşılan kareleriyle merak uyandıran ‘Kaçış’ dizisinden ilk fragman yayınlandı. “Nefesini duyuyoruz” mesajı ile paylaşılan fragmana ilgi yine büyük oldu.

Yapımcılığını O3 Medya ve Same Film’in üstlendiği, hikayesini Engin Akyürek’in kaleme aldığı, senaryosunu Ali Doğançay’ın yazdığı ve yönetmen koltuğunda Yağız Alp Akaydın’ın oturduğu Disney+’ın ilk Türk dizisi ‘Kaçış’tan ilk teaser seyirciyle buluştu. Dizinin etkileyici atmosferine dair ipuçlarının verildiği ilk teaser’da Orta Doğu’da yaşanan insanlık dramı, dizinin başrolünde yer alan Engin Akyürek’in canlandırdığı ‘Mehmet’in gözünden seyirciye aktarılıyor. Çarpıcı anlara sahne olan teaser, diziye dair heyecanı giderek yükseltiyor.

Engin Akyürek sadece Türkiye'nin değil, Disney Plus ile dünyanın gündeminde! 9

Dram, macera ve aksiyonu bir araya getirecek dizide Akyürek’e İrem Helvacıoğlu, Aziz Çapkurt, Onur Bay, Leyla Tanlar, Aras Aydın, Levent Ülgen gibi birçok başarılı isim eşlik ediyor.

‘Kaçış’; savaş fotoğrafçısı Mehmet ve farklı ülkelerden gelen bir grup gazetecinin; araştırma yapmak üzere bir Ezidi köyüne gidişleri ile başlıyor. Dizide sınır ötesine gizlice geçen grubun bir baskın sonucu radikal terör örgütünün eline düşmeleri, sonrasında yaşadıkları dramları, değişimleri ve kaçış hikayeleri heyecan dolu bir dille anlatılıyor. Araştırma ekibinin kurtulmak için vereceği zorlu mücadeleyi anlatırken Orta Doğu’da yaşanan insanlık dramına da farklı bir bakış açısı sunacak olan ‘Kaçış’ çok yakında sadece Disney+’ta yayınlanacak.