Ana sayfa Sosyal Medya Destan dizisinde Edip Tepeli’nin işi ne kadar zor, farkında mısınız?

Destan dizisinde Edip Tepeli’nin işi ne kadar zor, farkında mısınız?

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – atv ekranında yayınlanmakta olan Destan isimli dizide Batuga karakterini canlandıran Edip Tepeli, çok zorlu bir rolü üstlenmenin sorumluluğunu üzerinde taşıyor. Ebru Şahin ve Selim Bayraktar ile birlikte başrolde yer alan genç oyuncu, yeteneklerini sergilemenin yanı sıra bedensel gücüyle de sahnelerde büyük emek veriyor.

Edip Tepeli, “Çok fazla şeyi oynamam gerekiyor. Batuga’yı doğru oynayabilmek adına… Bu, getirdiği zorluk kadar aslında kendinizi bu role iyi hazırladıysanız, çok kolay tarafları da var” diye konuştu. Senaryonun genelinde ve kendi karakterinin özelinde baktığı zaman oyuncuya fırsat veren bir karakter olduğunu ifade eden Edip Tepeli, ne zaman tökezlese tutunabileceği farklı noktalar olduğundan bahsetti.

Geçen sezon Sefirin Kızı dizisinde canlandırdığı Kavruk Ömer karakteri ile de dikkatleri çeken Edip Tepeli, bu sezon ise Ebru Şahin ile birlikte başrol sorumluluğu taşıyor. Dizinin çekimleri öncesinde birçok eğitimden geçen oyuncu, karakteri başarıyla canlandırmasının yanı sıra, izleyicilere verdiği hisle de öne çıkıyor.

Ebru Şahin ile çok iyi bir uyum yakalayan Edip Tepeli için Destan dizisi kariyerinin en özel yapımlarından birisi olarak gözüküyor. Oyuncu bu rolün de etkisiyle gelecekte çok daha iyi projelerde başrol teklifleri alacaktır.

Dizinin başrol erkek oyuncusunun seçiminde farklı isimler de düşünülmüş ama en sonunda role uygun olan kişinin Edip Tepeli olduğuna karar verilmişti. İlk zamanlarda oyuncunun bu rolün altında kalkıp kalkamayacağı düşüncesi belirse de, Edip Tepeli, Batuga karakterinde doğru seçim olduğunu şimdiye kadar sergilediği performans ile ortaya koydu.