Ana sayfa Sosyal Medya Destan dizisinde İpek Karapınar için mesleği adına unutulmaz bir sahne!

Destan dizisinde İpek Karapınar için mesleği adına unutulmaz bir sahne!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Salı akşamları atv ekranında yayınlanmakta olan Destan dizisinde, etkili isimlerden birisi de İpek Karapınar… 1984 yılında İstanbul’da dünyaya gelen oyuncu, uzun bir aradan sonra setlere Destan ile birlikte dönüş yaptı. Kırgın Çiçekler dizisindeki Feride karakteri ile akıllara yazılan oyuncu, şimdilerde ise Destan dizisinde Çolpan Hatun karakterini canlandırıyor.

Dizinin güçlü hikayesinin yanı sıra senaryodaki bazı detaylar da izleyicilerin çok ilgisini çekiyor. İpek Karapınar’ın kariyerinde özel anlardan birisi de yine Destan dizisinde yaşandı. Oyuncunun koluna konan Şahin ile yaşadığı sahne, çok farklı ve heyecanlı bir deneyimdi. Dizi TV isimli programa konuşan İpek Karapınar, bu sahnede yaşadıklarını anlattı.

Ünlü oyuncu, senaryoyu okuduğunda sahneyi çok ilgi çekici olarak buldu ve sete gittiğinde de gerçek bir Şahin ile karşılaşınca da farklı duygular yaşadı. Oyuncu, “Şahin ile Çolpan’a bir not gelir. Çok da hoş bulmuştum okuduğum zaman. Sete geldiğimde sahici bir Şahin ile karşılaştım. Bu benim için bir şoktu aslında. Çünkü o Şahin koluma konacaktı ve ayağından o notu alacaktım. Gerçek oldu, müthiş bir histi, çok hoştu” diye konuştu.

Destan dizisinde İpek Karapınar için mesleği adına unutulmaz bir sahne! 7

Bu sahnenin kendisinde çok güçlü bir his oluşturduğunu belirten İpek Karapınar, kolunda çiğ et yiyen Şahin’in vahşi olduğunu ve biraz da ürktüğünü ifade etti.

Çolpan karakterini canlandırırken bu hislerini tolere etmeye çalışan oyuncu, “Ama çok heyecan vericiydi benim için” ifadesini kullandı.

İpek Karapınar, böylelikle Destan dizisinde belki de oyunculuk kariyerinin en özel anlarından birisini yaşadı ve o sahne dizi hayranlarının da beğenisini kazandı.