Ana sayfa Dizi Fragmanları Selin Yeninci yeni dizideki sert rolüyle Bir Zamanlar Çukurova’daki Saniye’yi unutturacak!

Selin Yeninci yeni dizideki sert rolüyle Bir Zamanlar Çukurova’daki Saniye’yi unutturacak!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Selin Yeninci, Bir Zamanlar Çukurova dizisine Ocak ayında veda etti. 3,5 sezon boyunca hikayede Saniye karakteri ile izleyenlerin karşısına çıkan oyuncu, çok başarılı bir performans ortaya koydu. Adana’da yapılan çekimlerde ekip ile bütünleşerek ve karakterini de içselleştirerek önemli bir dönem yaşayan oyuncu, projeden ayrılmasının ardından bir süre dinlendi ama yeniden setlere dönme kararı aldı.

6 Nisan Çarşamba akşamı itibariyle ilk bölümü yayınlanacak olan Annenin Sırrıdır Çocuk isimli dizinin başrol isimlerinden birisi de Selin Yeninci oldu… İrem Helvacıoğlu, Olgun Toker ve Engin Öztürk ile birlikte başrolü paylaşan oyuncu, çok farklı bir karakter ile hayranlarının karşısına çıkıyor.

Selin Yeninci yeni dizideki sert rolüyle Bir Zamanlar Çukurova'daki Saniye'yi unutturacak! 8

Annenin Sırrıdır Çocuk dizisi çok etkili bir dram hikayesi. TV8’in yeni dizisinin yapımcısı ise NTC Medya oldu… Meryem karakterini canlandıran oyuncu, senaryoyu ilk okuduğu andan itibaren bu karakteri çok sevdi ve yer almayı da çok istedi.

Hikayeyi ilk okuduğunda Meryem’den çok etkilendiğini ve Meryem’in duygularını derinden hissettiğini söyleyen Selin Yeninci, şu açıklamayı yaptı: “Toplumdaki yanlış inançlar ve yönlendirmeler nedeniyle hayatı çalınmış Meryem’in ilk bebeğini kaybetmesinin travmasıyla hayatını geri almak istemekteki tutkusu etkiledi. Ayrıca yaşama sevinci, hayatına en baştan başlayabilecek gücü kendinde her şeye rağmen bulabilmesi, derin yalnızlığı ve gözü karalığı çok etkiledi.”

Bir kadın hikayesi olarak öne çıkan Annenin Sırrıdır Çocuk dizisi, derin duyguları ortaya çıkartacak. Kadınların kendi tercihlerini yaptığı gerçeğini ortaya koyacak olan dizinin senaryosunda Meryem karakteri çok önemli bir konumda bulunuyor.

Selin Yeninci, “Senaryonun kadınları klişe mağduriyet içinde değil kendi seçimlerini yapan ve hayatlarının sorumluluğunu alabilen kuvvette konumlandırması bana çok güvende hissettirdi” açıklamasını yaptı.

Selin Yeninci yeni dizideki sert rolüyle Bir Zamanlar Çukurova'daki Saniye'yi unutturacak! 9

Ünlü oyuncuyu bu kadar çok heyecanlandıran karakterin ekranda izleyicileri de fazlasıyla etkilemesi bekleniyor.

Dizinin senaryosunu Makbule Kosif ve Gülsev Karagöz kaleme alırken, yönetmen koltuğuna ise Müge Uğurlar oturuyor. “Annenin Sırrıdır Çocuk” anneliğin kadınlara verilen en önemli değerlerden biri olduğunu gözler önüne getirme iddiasını taşıyan bir dizi.

Dizinin kadrosunda ayrıca; Ahmet Varlı, Sacide Taşaner, Demet Gül, Selim Erdoğan, Birgül Ulusoy ve Mine Kılıç gibi birbirinden usta isimler de rol alıyor.

Annenin Sırrıdır Çocuk her çarşamba akşamı TV8 ekranında milyonlarca izleyiciyi etkilemeye çalışacak.