Ana sayfa Dizi Fragmanları Destan dizisinde korkunç düşmanlıklar geri döndü!

Destan dizisinde korkunç düşmanlıklar geri döndü!

tarafından ker_def

Ekran yolculuğunu başarılı şekilde sürdüren ‘Destan’ dizisinde geçen salı günü yeni bölüm bayram nedeniyle yayınlanmadı. atv’de 10 Mayıs Salı akşamı 20.00’de yayınlanacak 22’nci bölümü dizinin hayranları büyük bir merakla bekliyor. Yeni bölümden gelen bilgiler ise nefesleri kesecek ve yine çok konuşulacak sahnelerle dolu olduğu yönünde.

‘Destan’ın 22’nci bölümüne Oğuz Kağan’ın soyunu tükettiği İtbaraklar’ın, Türklerden intikamlarını almak için tekrar gün yüzüne çıkmaları ve Alpagu Han’ın aldığı kararla Akkız ile Batuga’nın destansı aşkının yeniden sınanması damga vuracak. Geçmişin korkunç düşmanlıklarının geri döndüğüne şahit olacağınız çok etkili bir bölüm izleyeceksiniz. Yeni bölümden etkili fragmanı haberimizin devamında bulabilirsiniz. Peki 22. bölümde neler olacak? İşte detaylar:

Saray entrikalarıyla çalkalanan Gök Hanlığı, üzerine gelmekte olan büyük tehlikeden habersizdir. Kadim çağlarda Oğuz Kağan’ın soyunu tükettiği İtbaraklar, Türklerden intikamlarını almak için tekrar gün yüzüne çıkmıştır. Alpagu Han, Gök Hanlığını, başlarında acımasız Obar’ın olduğu İtbaraklardan koruyabilecek midir?

KİM BU İTBARAKLAR?

Oğuz Kağan Destanı’nda “Türkleri yenen tek kavim” olarak geçen İtbaraklar asırlar sonra geri dönmüştür. Başlarında acımasız Obar’ın olduğu İtbaraklar, geçmişin derinlerinde kalmış korkunç bir millettir. Acıma duygusu olmayan bu canavar milletin tek arzusu, Türkleri yeryüzünden silmektir. Yüzyıllar önce atalarının kaybettiği Gök Orda topraklarını yeniden ele geçirmek için her türlü acımasızlığa başvuracaklardır.

GÖK ORDA ŞEHRİ VE SARAY AKKIZ’A TESLİM

Yeni ve korkunç bir düşmanla karşı karşıya gelen Alpagu Han, Akkız’a kendisi dönene kadar Gök Orda şehrinin ve sarayın güvenliği görevini vermiştir. Akkız’ı bu büyük görevde bekleyen tehlikeler nelerdir?

DESTANSI AŞK

Acımasız İtbaraklar, Akkız ve Batuga arasındaki aşkı da tehlikeye sokar. Alpagu Han’ın aldığı kararla Akkız ve Batuga’nın destansı aşkı yeniden sınanacaktır.

Yapım ve proje tasarımı Mehmet Bozdağ’a ait; genel yönetmenliğini Metin Günay’ın yaptığı başrollerini Ebru Şahin, Edip Tepeli ve Selim Bayraktar’ın üstlendiği ‘Destan’, atv ekranında salı günlerine damgasını vurmaya devam edecek.