Ana sayfa Sosyal Medya Keremcem dizilere veda mı ediyor? Yeni açıklamaya hayranlar memnun olacak!

Keremcem dizilere veda mı ediyor? Yeni açıklamaya hayranlar memnun olacak!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Ünlü oyuncu ve müzisyen Keremcem, yeni imajıyla ve geçtiğimiz gün yaptığı açıklama ile büyük dikkat çekti. Ünlü oyuncu, müzik çalışmalarına yoğunlaştığını ve pandemi sürecinde de yoğun dizi çalışmalarını yeniden değerlendirme fırsatı bulduğunu söyledi. Oyuncu, dizilerdeki yoğunluğun müzik faaliyetlerine zorlaştırdığı için oyunculuk konusunu devam ettirme noktasında bazı soru işaretleri bulunduğunu ifade etmişti.

Keremcem, “10 şarkılık bir albüm yaptım, 1,5 sene sürdü. Mayıs sonu gibi görüyor olacağız. Güzel şarkılar. Müziği özledim, albüm yapmayı özledim” açıklamasını yapmıştı. Oyunculuk konusunda ise Keremcem, “Eğer müziği bu kadar engelleyecekse biraz şeyim… Korona bir sürü şeyin farkına varmamızı sağladı. Benim de bunu fark etmemi sağladı. Müzikten uzaklaştım” diye konuşmuştu.

Keremcem’in oyunculuğu bırakabileceği, yeniden dizilerde yer almayacağı yolunda hayranlarını umutsuzluk kapladı… Mayıs sonunda albümünün çıkmasını heyecanla bekleyen Keremcem, dizilere veda mı edecek?

Bu sözler ile oyunculuğu bırakabileceği imajı veren Keremcem, kendisine bu konu bir kez daha sorulduğu zaman ise şaşırdığını gösteren bir tepki verdi. Muhabirler ünlü oyuncuya oyunculuğu bırakma kararı alıp almadığını sordu. Keremcem, “Yok canım, yok” diyerek şaşkınlık ifadesi sergiledi…

Sosyal medya hesabını yöneten kişi ile toplantı da yapan Keremcem, son dönemde sosyal medyadan soğuduğunu ve bu süreçte 100 bin takipçi kaybı da yaşadığını belirtmişti.

Keremcem, “100 bin kişi kadar eksildi, niye gidiyorsunuz arkadaşlar. Albüm gelince sonra takip edin” diye konuşmuştu.

Ünlü oyuncu albümünün çıkmasını beklerken, hayranları hem yeni şarkılarını hem de oyunculuk macerasında bundan sonra ne yapacağını merak ediyor.