Ana sayfa Sosyal Medya Destan dizisinde kullanılan dil, oyuncuların güncel hayatlarını çok etkiledi!

Destan dizisinde kullanılan dil, oyuncuların güncel hayatlarını çok etkiledi!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Destan dizisinde Günseli Hatun karakterini canlandıran Ecem Sena Bayır, ilk dizi tecrübesini yaşıyor… atv’de ilk sezonu devam eden ve yakında sezon finali yapacak olan Destan, güçlü bir hikayeye sahip. Etkileyici platosu ve görkemli kostüm ve dekorlarıyla Destan bu sezonun en yüksek bütçeli dizilerinden birisi oldu.

Ecem Sena Bayır da böyle önemli bir projede rol alarak kariyerinde çok iyi bir başlangıca imzasını attı. Günseli Hatun karakteri ile öne çıkan oyuncu, şimdiden kendisine hayran kitlesi oluşturmaya da başladı. Destan dizisiyle güzel bir kariyer başlangıcıyla şanslı birisi olduğunu sergileyen genç oyuncu, fiziksek özellikleriyle de çok dikkat çekti.

Daha önceleri çok fazla dönem dizisi ya da filmi izlemediğini belirten Ecem Sena Bayır, dizide konuşulan eski Türkçe’ye çok alıştıklarını söyledi. Bilindiği üzere projedeki diyalogların özellikle eski Türkçe’ye göre hazırlanması Destan’ı farklı kılan bir nokta oldu.

Destan dizisinde kullanılan dil, oyuncuların güncel hayatlarını çok etkiledi! 7

Ecem Sena Bayır da bu şekilde konuşmaya çok alıştıklarını anlattı. Oyuncu, “Eve gittiğimde şunu fark ettim, herkesle geniş zamanla konuşuyorum. Çok fazla eski Türkçe kullanmam ama günlük hayatımda böyle bir etkisi oldu dil kullanımının” şeklinde konuştu.

Sosyal medyada da birçok yorum alan Ecem Sena Bayır, bu yorumların hepsini okumak için zaman ayırmaya çalıştığını belirtti. Oyuncu, “Kişisel olarak kendimle alakalı çok merak ediyorum. Diziyle ilgili ne düşündüklerini daha çok merak ediyorum. Bazen öyle yorumlar yapıyor ki izleyiciler, benim göremediğim şeyi gösteriyor karakter ile alakalı” ifadesini kullandı.

Bazı dizi izleyicilerinin kendilerinden daha iyi karakteri analiz edebildiklerini belirten oyuncu, bunun detaylarını da sosyal medyada görebildiğini sözlerine ekledi.