Ana sayfa Sosyal Medya Hakim dizisinin Ayşe’si Burcu Kara, bir sahne için üst üste 3 kez ağladı!

Hakim dizisinin Ayşe’si Burcu Kara, bir sahne için üst üste 3 kez ağladı!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Ünlü oyuncu Burcu Kara, uzun bir aradan sonra televizyon dizilerine yeniden dönüş yaptı. atv’de pazartesi akşamları yayınlanan Hakim dizisinde komiser Ayşe karakteriyle izlediğimiz oyuncu, rolünden çok memnun. Ayşe karakteri dürüst birisi ve adalete inanan bir insan.

Erdal Beşikçioğlu, Yurdaer Okur, Uğur Yücel, Hasibe Eren ve Ebru Özkan gibi çok tecrübeli isimlerden kurulu bir başrolü bulunan Hakim dizisi bilindiği üzere ABD yapımı Your Honor’un yerli uyarlaması olarak izleyici karşısına çıktı.

2022 yılına damga vurması beklenen projelerden olan Hakim, ne yazık ki beklenen yüksek reytingleri bir türlü alamadı. Son dönemin hayal kırıklığı olarak nitelendirilebilecek sonuçlarını almasına rağmen, atv’nin ekranda tutmak için çaba harcadığı Hakim dizisi, bir grup izleyici tarafından da çok beğenildi.

Hakim dizisinin Ayşe'si Burcu Kara, bir sahne için üst üste 3 kez ağladı! 7

Hakim dizisinde Ayşe komiser karakterinde Burcu Kara, kendisini çok iyi hissediyor. Oyuncu, “Hikayenin içinde en temiz kalan bir iki kişiden birisi. İyi ki bu olmuş. Çok sevdim Ayşe’yi ben. Kendi üzerimde de çok sevdim. Aldığım tepkiler de beni çok mutlu etti. Onun için Ayşe’yi seviyorum” diye konuştu.

Dizinin hikayesinde Erdal Beşikçioğlu’nun canlandırdığı Ömer karakterine karşı hisleri de bulunan Ayşe karakterinden bahseden Burcu Karay, “Ama arkadaşının da eşi olduğu için bu dile getirebildiği bir şey değil. Her halde zamana bıraktığı bir konu” açıklamasını yaptı.

Ömer’e olan duyguları yüzünden Ayşe’nin daha sık onların hayatında olduğunu belirten oyuncu, Ayşe’nin Ömer ile Azem’in konuşmasına şahit olmasının da önemli bir kırılma yarattığını belirtti.

Ayşe’nin sakladığı duyguları ilk kez haykırdığı bu sahne Burcu Kara’yı ağlattı. Oyuncu, “Ben onu senaryoda ilk okuduğumda ağladım. Bir daha okudum bir daha ağladım, o sahneyi hayal edince bir daha ağladım. Öfke ağlaması ol, hayal kırıklığının verdiği bir ağlama o. Oradaki o hissiyat, duygunun yüksekliği o sahne beni çok etkiledi” açıklamasını yaptı.